All New System BVBA

Contactgegevens All New System BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All New System BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

All New System BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 261; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): +32 (53) 466-65-91 +32 (53) 466-65-91

Fax (fax): +32 (50) 553-34-79 +32 (50) 553-34-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All New System BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All New System BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All New System BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All New System BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All New System BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All New System BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All New System BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All New System BVBA
Products information All New System BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08603088378
Ondernemingsnummer: 1416656494
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 353,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Window cleaners; Cleaning & maintenance products; Janitor service; Cleaning - Industrial; Fire & water damage restoration; Painting contractors

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All New System BVBA
(Get full report from official database of BE for All New System BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor All New System BVBA
Addition kinds of activities for All New System BVBA

641199. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
17110103. Reparatie en onderhoud van verwarmingssystemen | Heating systems repair and maintenance
32310103. Verfraaide glaswerk: gescheurd, gegraveerd, geëtst, enz. | Decorated glassware: chipped, engraved, etched, etc.
50990305. Brandwerende kleding | Fireproof clothing

Werken bij All New System BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All New System BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All New System BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All New System BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

 • Packer twee ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

 • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

 • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

 • TIG BUIGLASSER - DAGWERK - REGIO ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een TIG-lasser voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal. Je werkt in de werkplaats of op de werven in de buurt. Je vertrekt elke dag met je collega's vanuit het bedrijf in Roeselare.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk met andere gezinnen. (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Magazijnier (handlanger), regio Hamme van 29/10-02/11 (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in afwateringssystemen, zijn we op zoek naar handlangers om een week bij te springen in het magazijn. Je werkt in de week van 29/10- 02/11. Je voert kleine montage werken uit op de putdeksels en je maakt die klaar voor verzending. Ervaring met heftruck en attest is een pluspunt. Laden en lossen behoort ook tot jouw taken pakket.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Chef Kok (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MILITZA BRUGGE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Tongeren Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van All New System BVBA in sociale netwerken
Look for responds of All New System BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor All New System BVBA. Laat een reactie achter voor All New System BVBA. All New System BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All New System BVBA. Leave a respond for All New System BVBA. All New System BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All New System BVBA op de google maps. Adres en contacten All New System BVBA
Location of All New System BVBA on the google maps. Address and contacts of All New System BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come All New System BVBA All New System BVBA: DOLCE VITA EVENTS | SVMB SOCIALE VERZEKERINGSKAS | MARCEL FOURMEAU | ANDRE VAN DEN BERGHE | PUELINCKX H.

Other related companies as All New System BVBA: DOLCE VITA EVENTS | SVMB SOCIALE VERZEKERINGSKAS | MARCEL FOURMEAU | ANDRE VAN DEN BERGHE | PUELINCKX H.

All New System BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is All New System BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08603088378. Het bedrijf All New System BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 261; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 353,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Window cleaners; Cleaning & maintenance products; Janitor service; Cleaning - Industrial; Fire & water damage restoration; Painting contractors.
De hoofdactiviteit van All New System BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All New System BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All New System BVBA, openstaande posities, locatie van All New System BVBA op de kaart.

All New System BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is All New System BVBA, company assigned to the tax number BE08603088378. The company All New System BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 261; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 353,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Window cleaners; Cleaning & maintenance products; Janitor service; Cleaning - Industrial; Fire & water damage restoration; Painting contractors.
The main activity of All New System BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of All New System BVBA is not available. You also can look at reviews of All New System BVBA, open positions, location of All New System BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over All New System BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All New System BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All New System BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All New System BVBA, employees, financial statistics.