AGOM NV

Contactgegevens AGOM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGOM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGOM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 167; 2840; Rumst (Reet), België

Telefoon (phone): 03 880 53 50 (+32-03 880 53 50) 03 880 53 50 (+32-03 880 53 50)

Fax (fax): 03 880 53 51 (+32-03 880 53 51) 03 880 53 51 (+32-03 880 53 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGOM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGOM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGOM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGOM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGOM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGOM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGOM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGOM NV
Products information AGOM NV

BTW identificatienummer (tax): BE07240234375
Ondernemingsnummer: 8471527099
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Window cleaners; Janitor service; Cleaning - Industrial; Fa?ade cleaning & maintenance

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGOM NV
(Get full report from official database of BE for AGOM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGOM NV
Addition kinds of activities for AGOM NV

9511. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
281908. Silicaverbindingen | Silica compounds
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service

Werken bij AGOM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGOM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGOM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGOM NV. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

 • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

 • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

 • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

 • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

 • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: MBF Brasschaat

  Type: Studentenjob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

 • Jobstudent verkoop van Broodjes (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: CULINAIRE EETWINKEL MEUNINCK

  Type: Studentenjob

  Jobstudent voor de verkoop van onze lekkere broodjes

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

 • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: HET MALTERIEKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van AGOM NV in sociale netwerken
Look for responds of AGOM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGOM NV. Laat een reactie achter voor AGOM NV. AGOM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGOM NV. Leave a respond for AGOM NV. AGOM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGOM NV op de google maps. Adres en contacten AGOM NV
Location of AGOM NV on the google maps. Address and contacts of AGOM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AGOM NV AGOM NV: FLDUROR NV | Verhelst N | Dumay Mior SA | Bowling Cosmic SA | FA. VANDAELE-DEHEM

Other related companies as AGOM NV: FLDUROR NV | Verhelst N | Dumay Mior SA | Bowling Cosmic SA | FA. VANDAELE-DEHEM

AGOM NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGOM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07240234375. Het bedrijf AGOM NV bevindt zich op het adres: Molenstraat 167; 2840; Rumst (Reet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 506,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Window cleaners; Janitor service; Cleaning - Industrial; Fa?ade cleaning & maintenance.
De hoofdactiviteit van AGOM NV is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGOM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGOM NV, openstaande posities, locatie van AGOM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGOM NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGOM NV, company assigned to the tax number BE07240234375. The company AGOM NV is located at the address: Molenstraat 167; 2840; Rumst (Reet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 506,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Window cleaners; Janitor service; Cleaning - Industrial; Fa?ade cleaning & maintenance.
The main activity of AGOM NV is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGOM NV is not available. You also can look at reviews of AGOM NV, open positions, location of AGOM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGOM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGOM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGOM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGOM NV, employees, financial statistics.