Adam P

Contactgegevens Adam P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adam P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adam P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Le Bas 51A; 7533; Tournai (Thimougies), België

Telefoon (phone): 069 54 88 59 (+32-069 54 88 59) 069 54 88 59 (+32-069 54 88 59)

Fax (fax): +32 (53) 666-61-21 +32 (53) 666-61-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adam P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adam P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adam P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adam P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adam P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adam P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adam P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adam P
Products information Adam P

BTW identificatienummer (tax): BE05095977783
Ondernemingsnummer: 6425048828
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Janitor service; Window cleaners

Product categorie (product category): Rugs and carpets - Cleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adam P
(Get full report from official database of BE for Adam P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adam P
Addition kinds of activities for Adam P

16110205. Recurfacing contractant | Resurfacing contractor
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
25420211. Stands, merchandise display: behalve hout | Stands, merchandise display: except wood
28230000. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
36790302. oscillatoren | Oscillators

Werken bij Adam P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adam P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adam P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adam P. Looking for open vacancies in other companies

 • Arbeider (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

 • Chauffeur CE WALKING FLOOR (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een firma gelegen te Ieper is op zoek naar een chauffeur CE voor te rijden met walking floor. Je zal vooral veevoeder en recyclageproducten vervoeren. Het werk is van maandag tot vrijdag en je slaapt 2 keer uit per week. De landen waar je moet leveren zijn hoofdzakelijk: België, Nederland, Frankrijk. Je werkt 12u à 15u per dag.

 • Montagemedewerker (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een bedrijf gelegen in Zulte is op zoek naar een riveerder om in 2-ploegen te werken.

 • Calculator (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

 • Banketbakker M/V (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: JOBCONNECTION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent of wordt verantwoordelijk van een afdeling binnen de productie, Die zich ontfermt om topkwaliteitsproducten te maken in het assortiment van “klassieke patisserie in een nieuw kleedje”, Liefst boordevol ideeën om vernieuwde creaties te maken.

 • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

  Regio: VLIMMEREN

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

 • Jobstudent (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

 • Process Engineer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

 • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DS TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

 • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Tempo-Team Professionals

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

Zoek naar antwoorden van Adam P in sociale netwerken
Look for responds of Adam P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adam P. Laat een reactie achter voor Adam P. Adam P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adam P. Leave a respond for Adam P. Adam P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adam P op de google maps. Adres en contacten Adam P
Location of Adam P on the google maps. Address and contacts of Adam P

Andere gerelateerde bedrijven als come Adam P Adam P: FLSIMEX NV | Letot Construction | ATLAS | Nickmans J | Thomas Grosjean

Other related companies as Adam P: FLSIMEX NV | Letot Construction | ATLAS | Nickmans J | Thomas Grosjean

Adam P is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adam P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05095977783. Het bedrijf Adam P bevindt zich op het adres: Rue Le Bas 51A; 7533; Tournai (Thimougies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rugs and carpets - Cleaning. Lijst met producten zijn Janitor service; Window cleaners.
De hoofdactiviteit van Adam P is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adam P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adam P, openstaande posities, locatie van Adam P op de kaart.

Adam P is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adam P, company assigned to the tax number BE05095977783. The company Adam P is located at the address: Rue Le Bas 51A; 7533; Tournai (Thimougies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rugs and carpets - Cleaning. List of products are Janitor service; Window cleaners.
The main activity of Adam P is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Adam P is not available. You also can look at reviews of Adam P, open positions, location of Adam P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adam P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adam P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adam P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adam P, employees, financial statistics.