Vidange Petit

Contactgegevens Vidange Petit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vidange Petit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vidange Petit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Namur 68A; 5600; Philippeville, België

Telefoon (phone): 071 64 31 71; 0477 28 03 41 (+32-071 64 31 71; 0477 28 03 41) 071 64 31 71; 0477 28 03 41 (+32-071 64 31 71; 0477 28 03 41)

Fax (fax): 071 64 31 71 (+32-071 64 31 71) 071 64 31 71 (+32-071 64 31 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vidange Petit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vidange Petit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vidange Petit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vidange Petit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vidange Petit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vidange Petit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vidange Petit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vidange Petit
Products information Vidange Petit

BTW identificatienummer (tax): BE09356475830
Ondernemingsnummer: 5297851562
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vidange Petit
(Get full report from official database of BE for Vidange Petit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vidange Petit
Addition kinds of activities for Vidange Petit

6011. Federale reserve banken | Federal reserve banks
206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
38290403. Dynamometer instrumenten | Dynamometer instruments
45120000. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij Vidange Petit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vidange Petit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vidange Petit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vidange Petit. Looking for open vacancies in other companies

 • Werfleider (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

 • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

 • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

 • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

 • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

 • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

 • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

  Regio: Regio Verviers

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Directe verkoop

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van Vidange Petit in sociale netwerken
Look for responds of Vidange Petit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vidange Petit. Laat een reactie achter voor Vidange Petit. Vidange Petit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vidange Petit. Leave a respond for Vidange Petit. Vidange Petit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vidange Petit op de google maps. Adres en contacten Vidange Petit
Location of Vidange Petit on the google maps. Address and contacts of Vidange Petit

Andere gerelateerde bedrijven als come Vidange Petit Vidange Petit: RIJSCHOOL-LOKEREN | ALLO SIEUW | MELEKTRA | Janssen S | WILLEMS TRANSPORT

Other related companies as Vidange Petit: RIJSCHOOL-LOKEREN | ALLO SIEUW | MELEKTRA | Janssen S | WILLEMS TRANSPORT

Vidange Petit is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vidange Petit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356475830. Het bedrijf Vidange Petit bevindt zich op het adres: Rue de Namur 68A; 5600; Philippeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Septic tanks.
De hoofdactiviteit van Vidange Petit is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vidange Petit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vidange Petit, openstaande posities, locatie van Vidange Petit op de kaart.

Vidange Petit is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vidange Petit, company assigned to the tax number BE09356475830. The company Vidange Petit is located at the address: Rue de Namur 68A; 5600; Philippeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Septic tanks.
The main activity of Vidange Petit is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vidange Petit is not available. You also can look at reviews of Vidange Petit, open positions, location of Vidange Petit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vidange Petit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vidange Petit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vidange Petit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vidange Petit, employees, financial statistics.