VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE
Private companiesTextile Mill Products • VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE

Contactgegevens VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de la Vieille Cour 60; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 89 46 00 (+32-067 89 46 00) 067 89 46 00 (+32-067 89 46 00)

Fax (fax): 067 89 46 09 (+32-067 89 46 09) 067 89 46 09 (+32-067 89 46 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE
Products information VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE

BTW identificatienummer (tax): BE03313995361
Ondernemingsnummer: 1382324218
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE
(Get full report from official database of BE for VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE
Addition kinds of activities for VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE

091999. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
566101. Aangepaste en orthopedische schoenen | Custom and orthopedic shoes
22690203. Merceriseren: garen, gevlochten goederen en smalle stoffen | Mercerizing: yarn, braided goods, and narrow fabrics
27540102. Rotary photogravure printing | Rotary photogravure printing
50639903. generatoren | Generators
50880305. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles

Werken bij VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assemblagemedewerkers gezocht! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Oostakker werft productiemedewerkers aan! Ben je geboeid door de automotive sector? Geef snel een seintje!

 • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Jobstudent Makro Eke (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

  Type: Studentenjob

  Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Jobstudent (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Aankoper MRO (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

 • System administrator (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

  Type: Vaste Job

  Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

  Type: Leercontract

  LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE in sociale netwerken
Look for responds of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. Laat een reactie achter voor VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. Leave a respond for VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE. VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE op de google maps. Adres en contacten VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE
Location of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE on the google maps. Address and contacts of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE: Recyhoc SA | JEAN-CLAUDE HUDZICK | Orcus | FRAN?OIS JANS | GARAGE PIERREUX

Other related companies as VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE: Recyhoc SA | JEAN-CLAUDE HUDZICK | Orcus | FRAN?OIS JANS | GARAGE PIERREUX

VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03313995361. Het bedrijf VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE bevindt zich op het adres: Chemin de la Vieille Cour 60; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, openstaande posities, locatie van VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE op de kaart.

VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, company assigned to the tax number BE03313995361. The company VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE is located at the address: Chemin de la Vieille Cour 60; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE were not found.
The main activity of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE is not available. You also can look at reviews of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, open positions, location of VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDANGE MODERNE et INDUSTRIELLE, employees, financial statistics.