VIDANGE LOISEAU SA

Contactgegevens VIDANGE LOISEAU SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIDANGE LOISEAU SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIDANGE LOISEAU SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis De Gunst 125; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 410 21 54; 02 410 28 43; 02 675 08 77 (+32-02 410 21 54; 02 410 28 43; 02 675 08 77) 02 410 21 54; 02 410 28 43; 02 675 08 77 (+32-02 410 21 54; 02 410 28 43; 02 675 08 77)

Fax (fax): 02 410 28 43 (+32-02 410 28 43) 02 410 28 43 (+32-02 410 28 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIDANGE LOISEAU SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIDANGE LOISEAU SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIDANGE LOISEAU SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIDANGE LOISEAU SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIDANGE LOISEAU SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIDANGE LOISEAU SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIDANGE LOISEAU SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIDANGE LOISEAU SA
Products information VIDANGE LOISEAU SA

BTW identificatienummer (tax): BE02237335205
Ondernemingsnummer: 1764648437
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Cleaning - Industrial; Drain pipes (Unblocking); Tanks; Tankcleaning; Septic tanks; Waste management

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIDANGE LOISEAU SA
(Get full report from official database of BE for VIDANGE LOISEAU SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIDANGE LOISEAU SA
Addition kinds of activities for VIDANGE LOISEAU SA

35999907. Ventilator smeden | Fan forges
37130100. Vrachtwagens en onderdelen | Truck bodies and parts
50910402. Boogschieten apparatuur | Archery equipment
51990404. Voelde | Felt
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec

Werken bij VIDANGE LOISEAU SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIDANGE LOISEAU SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIDANGE LOISEAU SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIDANGE LOISEAU SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator 3 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

 • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

 • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

 • Manifest bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te 2000 Antwerpen zijn wij opzoek naar een manifest bediende om te werken in de maritieme sector. (M/V) Als manifestbediende binnen deze onderneming sta je in voor het enerzijds inboeken van manifest. En anderzijds voor de inside sales. Je zal meewerken voor het uitbreiden van een nieuwe lijn.Weet jij van aanpakken en kan jij werken onder druk en weet jij problemen als geen ander aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat.  

 • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

 • HUISHOUDHULP REGIO EEKLO (M/V) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning U strijkt het wasgoed U wast de ramen U doet de afwas en bergt de vaat op U doet de huishoudelijke inkopen U bereidt de maaltijden U voert kleine naaiwerken uit U bergt het materiaal en de producten op U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

 • Winkelmedewerker (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: t-interim Tienen

  Type: Studentenjob

  Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

 • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

  Type: Vaste Job

  Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

 • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

  Regio: Regio Verviers

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van VIDANGE LOISEAU SA in sociale netwerken
Look for responds of VIDANGE LOISEAU SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIDANGE LOISEAU SA. Laat een reactie achter voor VIDANGE LOISEAU SA. VIDANGE LOISEAU SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIDANGE LOISEAU SA. Leave a respond for VIDANGE LOISEAU SA. VIDANGE LOISEAU SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIDANGE LOISEAU SA op de google maps. Adres en contacten VIDANGE LOISEAU SA
Location of VIDANGE LOISEAU SA on the google maps. Address and contacts of VIDANGE LOISEAU SA

Andere gerelateerde bedrijven als come VIDANGE LOISEAU SA VIDANGE LOISEAU SA: LANDBOUWKREDIET | T. STRAUVEN | VINCIANE LEROY | MARION VALKENBURG | Wisse

Other related companies as VIDANGE LOISEAU SA: LANDBOUWKREDIET | T. STRAUVEN | VINCIANE LEROY | MARION VALKENBURG | Wisse

VIDANGE LOISEAU SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIDANGE LOISEAU SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02237335205. Het bedrijf VIDANGE LOISEAU SA bevindt zich op het adres: Rue Louis De Gunst 125; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Drain pipes (Unblocking); Tanks; Tankcleaning; Septic tanks; Waste management.
De hoofdactiviteit van VIDANGE LOISEAU SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIDANGE LOISEAU SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIDANGE LOISEAU SA, openstaande posities, locatie van VIDANGE LOISEAU SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VIDANGE LOISEAU SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIDANGE LOISEAU SA, company assigned to the tax number BE02237335205. The company VIDANGE LOISEAU SA is located at the address: Rue Louis De Gunst 125; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Drain pipes (Unblocking); Tanks; Tankcleaning; Septic tanks; Waste management.
The main activity of VIDANGE LOISEAU SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VIDANGE LOISEAU SA is not available. You also can look at reviews of VIDANGE LOISEAU SA, open positions, location of VIDANGE LOISEAU SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIDANGE LOISEAU SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIDANGE LOISEAU SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIDANGE LOISEAU SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIDANGE LOISEAU SA, employees, financial statistics.