Van Parys Ruimdienst

Contactgegevens Van Parys Ruimdienst: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Parys Ruimdienst: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Parys Ruimdienst

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Deinze 101; 9810; Nazareth, België

Telefoon (phone): 09 384 47 67 (+32-09 384 47 67) 09 384 47 67 (+32-09 384 47 67)

Fax (fax): 09 390 81 58 (+32-09 390 81 58) 09 390 81 58 (+32-09 390 81 58)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Parys Ruimdienst: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Parys Ruimdienst"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Parys Ruimdienst"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Parys Ruimdienst, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Parys Ruimdienst. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Parys Ruimdienst, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Parys Ruimdienst. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Parys Ruimdienst
Products information Van Parys Ruimdienst

BTW identificatienummer (tax): BE05334930419
Ondernemingsnummer: 5949890136
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Parys Ruimdienst
(Get full report from official database of BE for Van Parys Ruimdienst)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Parys Ruimdienst
Addition kinds of activities for Van Parys Ruimdienst

32310403. Gelamineerd glas: gemaakt van gekochte glas | Laminated glass: made from purchased glass
32970303. Hoge temperatuur mortel, nonclay | High temperature mortar, nonclay
39999905. Kaarsen | Candles
64119905. Verliespreventie, verzekering | Loss prevention services, insurance
73539902. Aardbewegingsapparatuur, verhuur of leasing | Earth moving equipment, rental or leasing

Werken bij Van Parys Ruimdienst: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Parys Ruimdienst: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Parys Ruimdienst. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Parys Ruimdienst. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

 • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

 • lasser ha en tig (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

 • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

 • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

  Type: Vaste Job

  Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

 • Technical Specialist (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

 • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

 • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

 • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

 • Commis (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van Van Parys Ruimdienst in sociale netwerken
Look for responds of Van Parys Ruimdienst in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Parys Ruimdienst. Laat een reactie achter voor Van Parys Ruimdienst. Van Parys Ruimdienst bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Parys Ruimdienst. Leave a respond for Van Parys Ruimdienst. Van Parys Ruimdienst on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Parys Ruimdienst op de google maps. Adres en contacten Van Parys Ruimdienst
Location of Van Parys Ruimdienst on the google maps. Address and contacts of Van Parys Ruimdienst

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Parys Ruimdienst Van Parys Ruimdienst: CELINE | ACROPOLIS | LOUIS DELHAIZE | JOSEPH VANDENSCHRICK | Dennenhof

Other related companies as Van Parys Ruimdienst: CELINE | ACROPOLIS | LOUIS DELHAIZE | JOSEPH VANDENSCHRICK | Dennenhof

Van Parys Ruimdienst is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Parys Ruimdienst, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05334930419. Het bedrijf Van Parys Ruimdienst bevindt zich op het adres: Steenweg Deinze 101; 9810; Nazareth. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 182,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Van Parys Ruimdienst is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Parys Ruimdienst is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Parys Ruimdienst, openstaande posities, locatie van Van Parys Ruimdienst op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Parys Ruimdienst is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Parys Ruimdienst, company assigned to the tax number BE05334930419. The company Van Parys Ruimdienst is located at the address: Steenweg Deinze 101; 9810; Nazareth. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 182,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Van Parys Ruimdienst is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Parys Ruimdienst is not available. You also can look at reviews of Van Parys Ruimdienst, open positions, location of Van Parys Ruimdienst on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Parys Ruimdienst, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Parys Ruimdienst, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Parys Ruimdienst, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Parys Ruimdienst, employees, financial statistics.