Van De Vondel F

Contactgegevens Van De Vondel F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van De Vondel F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van De Vondel F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kattebroeckstraat 21; 9290; Berlare (Overmere), België

Telefoon (phone): 09 367 56 54 (+32-09 367 56 54) 09 367 56 54 (+32-09 367 56 54)

Fax (fax): +32 (56) 113-95-77 +32 (56) 113-95-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van De Vondel F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van De Vondel F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van De Vondel F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van De Vondel F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van De Vondel F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van De Vondel F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van De Vondel F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van De Vondel F
Products information Van De Vondel F

BTW identificatienummer (tax): BE02071166992
Ondernemingsnummer: 5301971435
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van De Vondel F
(Get full report from official database of BE for Van De Vondel F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van De Vondel F
Addition kinds of activities for Van De Vondel F

072499. Katoen ginning, nec | Cotton ginning, nec
308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
512201. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
33569902. Soldeer: draad, staaf, zuurkern, en rozine kern | Solder: wire, bar, acid core, and rosin core
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home
96210403. Regeling, administratie van vervoer, provincie overheid | Regulation, administration of transportation, county government

Werken bij Van De Vondel F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van De Vondel F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van De Vondel F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van De Vondel F. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

 • Profileerder (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

 • Heftruckchauffeur diepvries - 2-ploegen (KOOLSKAMP)

  Regio: KOOLSKAMP

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur? Voor onze klant zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor de afdeling diepvries. Het bedrijf is actief in de voeding. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk om de producten vanuit de diepvries naar de verpakkingslijn te brengen Je haalt de producten uit de juiste koelruimte De cabine waarin je werkt is verwarmd Je bent verantwoordelijk voor het stockeren van afgewerkte producten Uren: Je werkt in 2-ploegen

 • Magazijnier optie vast H. Essers - regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  H.Essers is een dynamisch familiebedrijf waarin 6.270 enthousiaste medewerkers verpreid over 70 kantoren in 17 landen dagdagelijks werken aan het optimaliseren van de supply chain van onze klanten. Met een vloot van 1.460 trucks, 3.050 trailers en een totale magazijnoppervlakte van 975.000m² is H.Essers doorheen de jaren uitgegroeid tot één van de grootste logistieke dienstverleners in Europa. Bij H.Essers kom je terecht in een uitdagend werkomgeving met talrijke groeimogelijkheden, ook dicht bij huis kan je aan een internationale carrière bouwen. Voor een site in Gent/Evergem zijn wij op zoek naar gemotiveerde HEF- EN REACHTRUCKCHAUFFEURS. Samen met je collega's ben je in het magazijn verantwoordelijk voor: het zorgvuldig lossen van vrachtwagens het intern transport van bestellingen orderpicking met scanner laden van vrachtwagens ...

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Kortrijk zoeken dringend een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio HEUSDEN ZOLDER - onmiddellijke opstart! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • automecanicien (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

 • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

 • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

  Regio: Regio Mouscron

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

Zoek naar antwoorden van Van De Vondel F in sociale netwerken
Look for responds of Van De Vondel F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van De Vondel F. Laat een reactie achter voor Van De Vondel F. Van De Vondel F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van De Vondel F. Leave a respond for Van De Vondel F. Van De Vondel F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van De Vondel F op de google maps. Adres en contacten Van De Vondel F
Location of Van De Vondel F on the google maps. Address and contacts of Van De Vondel F

Andere gerelateerde bedrijven als come Van De Vondel F Van De Vondel F: COIFFURE SANDRA | POINT D?OR | CENTRE P.M.S. | Cipierke ('t) | Remove Insul

Other related companies as Van De Vondel F: COIFFURE SANDRA | POINT D?OR | CENTRE P.M.S. | Cipierke ('t) | Remove Insul

Van De Vondel F is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van De Vondel F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02071166992. Het bedrijf Van De Vondel F bevindt zich op het adres: Kattebroeckstraat 21; 9290; Berlare (Overmere). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van Van De Vondel F is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van De Vondel F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van De Vondel F, openstaande posities, locatie van Van De Vondel F op de kaart.

Van De Vondel F is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van De Vondel F, company assigned to the tax number BE02071166992. The company Van De Vondel F is located at the address: Kattebroeckstraat 21; 9290; Berlare (Overmere). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Groundwork.
The main activity of Van De Vondel F is Insurance Agents, Brokers and Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van De Vondel F is not available. You also can look at reviews of Van De Vondel F, open positions, location of Van De Vondel F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van De Vondel F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van De Vondel F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van De Vondel F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van De Vondel F, employees, financial statistics.