TONY LAVERGE CLEANING NV

Contactgegevens TONY LAVERGE CLEANING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TONY LAVERGE CLEANING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TONY LAVERGE CLEANING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kappaertstraat 37; 8550; Zwevegem, België

Telefoon (phone): 056 77 73 65 (+32-056 77 73 65) 056 77 73 65 (+32-056 77 73 65)

Fax (fax): +32 (9) 183-20-53 +32 (9) 183-20-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TONY LAVERGE CLEANING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TONY LAVERGE CLEANING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TONY LAVERGE CLEANING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TONY LAVERGE CLEANING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TONY LAVERGE CLEANING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TONY LAVERGE CLEANING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TONY LAVERGE CLEANING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TONY LAVERGE CLEANING NV
Products information TONY LAVERGE CLEANING NV

BTW identificatienummer (tax): BE05979003906
Ondernemingsnummer: 1462249755
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TONY LAVERGE CLEANING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TONY LAVERGE CLEANING NV
(Get full report from official database of BE for TONY LAVERGE CLEANING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TONY LAVERGE CLEANING NV
Addition kinds of activities for TONY LAVERGE CLEANING NV

078202. Grasdiensten | Lawn services
20489909. Vis eten | Fish food
22210100. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
24219909. Weerstand van hout in kleinere afmetingen | Resawing lumber into smaller dimensions
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij TONY LAVERGE CLEANING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TONY LAVERGE CLEANING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TONY LAVERGE CLEANING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TONY LAVERGE CLEANING NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

 • Metser (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

 • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

 • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: DORIFRAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

 • Student - Bakkerij Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in regio Wondelgem ben ik op zoek naar vlotte studenten (m/v) voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: weekendwerk en tijdens de schoolvakanties. Je zal afwisselend op zaterdag en zondag werken.

 • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

 • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

  Type: Vaste Job

  Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

 • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Abriso

  Type: Vaste Job

  Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

 • Matroos passagiersvaart (binnenvaart) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: FRANLIS

  Type: Vaste Job

  De rederij Franlis is dringend op zoek naar een matroos binnenvaart (met dienstboekje) voor een klein passagiersschip (200p) voor de uitbating van havenrondvaarten Zeebrugge. U bent verantwoordelijk voor het meren en losgooien van het vaartuig, het toezien op de veiligheid bij in en ontschepen van de passagiers, de algemene netheid van het vaartuig (publiek toegankelijke zalen en technische lokalen), kleine onderhoudswerkzaamheden (schilderwerk etc).

 • Onderhoudstechnieker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

 • logopedist / logopediste (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

 • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: JBC

  Type: Leercontract

  Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van TONY LAVERGE CLEANING NV in sociale netwerken
Look for responds of TONY LAVERGE CLEANING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TONY LAVERGE CLEANING NV. Laat een reactie achter voor TONY LAVERGE CLEANING NV. TONY LAVERGE CLEANING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TONY LAVERGE CLEANING NV. Leave a respond for TONY LAVERGE CLEANING NV. TONY LAVERGE CLEANING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TONY LAVERGE CLEANING NV op de google maps. Adres en contacten TONY LAVERGE CLEANING NV
Location of TONY LAVERGE CLEANING NV on the google maps. Address and contacts of TONY LAVERGE CLEANING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TONY LAVERGE CLEANING NV TONY LAVERGE CLEANING NV: STEFEN´S CAFة | Provost R | Etienne Sabine | FRAMACO SA | BAGUETTE SERVICE

Other related companies as TONY LAVERGE CLEANING NV: STEFEN´S CAFة | Provost R | Etienne Sabine | FRAMACO SA | BAGUETTE SERVICE

TONY LAVERGE CLEANING NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TONY LAVERGE CLEANING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05979003906. Het bedrijf TONY LAVERGE CLEANING NV bevindt zich op het adres: Kappaertstraat 37; 8550; Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in TONY LAVERGE CLEANING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TONY LAVERGE CLEANING NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TONY LAVERGE CLEANING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TONY LAVERGE CLEANING NV, openstaande posities, locatie van TONY LAVERGE CLEANING NV op de kaart.

TONY LAVERGE CLEANING NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TONY LAVERGE CLEANING NV, company assigned to the tax number BE05979003906. The company TONY LAVERGE CLEANING NV is located at the address: Kappaertstraat 37; 8550; Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in TONY LAVERGE CLEANING NV were not found.
The main activity of TONY LAVERGE CLEANING NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TONY LAVERGE CLEANING NV is not available. You also can look at reviews of TONY LAVERGE CLEANING NV, open positions, location of TONY LAVERGE CLEANING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TONY LAVERGE CLEANING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TONY LAVERGE CLEANING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TONY LAVERGE CLEANING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TONY LAVERGE CLEANING NV, employees, financial statistics.