Sierens A

Contactgegevens Sierens A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sierens A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sierens A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eeksken 77; 9920; Lovendegem, België

Telefoon (phone): 09 357 40 79 (+32-09 357 40 79) 09 357 40 79 (+32-09 357 40 79)

Fax (fax): 09 357 40 79 (+32-09 357 40 79) 09 357 40 79 (+32-09 357 40 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sierens A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sierens A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sierens A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sierens A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sierens A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sierens A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sierens A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sierens A
Products information Sierens A

BTW identificatienummer (tax): BE08969207763
Ondernemingsnummer: 5136901855
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 575,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Sierens A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sierens A
(Get full report from official database of BE for Sierens A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sierens A
Addition kinds of activities for Sierens A

306908. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
01190100. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
15220000. Woningbouw, nv | Residential construction, nec
32550204. Tankblokken, glashuis: klei | Tank blocks, glasshouse: clay
35230201. Harrows: schijf, lente, tin, etc. | Harrows: disc, spring, tine, etc.
36639914. Globale positioneringssystemen (gps) apparatuur | Global positioning systems (gps) equipment
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij Sierens A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sierens A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sierens A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sierens A. Looking for open vacancies in other companies

 • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gevestigd te Waas-Antwerpen, zijn wij op zoek naar een technieker. Als technieker zal jouw takenpakket bestaan uit het onderhouden en herstellen van generatoren, graafmachines, compressoren, hoogwerkers, schaarliften, houthakselaars,... alsook kleinere toestellen en gereedschappen met elektro-en benzinemotoren

 • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studentenjobs directiechauffeur (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: STUDENT DRIVE SERVICE

  Type: Studentenjob

  Je brengt de klant naar zijn afspraken met diens wagen. Je verzorgt de planning van de verplaatsing. Je staat in voor het onderhoud van de wagen, incusief reinigen. Je staat in voor logistieke taken, b.v. ophalen van dringende briefwisseling.

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herselt , actief in de voeding zijn we op zoek naar een magazijnier. Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het lossen en laden van de vrachtwagens. Het correct ontvangen van de grondstoffen en het correct uitsturen van de afgewerkte producten. Uw taken houden in : -Ontvangst en kwaliteitscontrole van de geleverde grondstoffen -Registratie, identificatie en correcte opslag van de grondstoffen -Stockage en uitlevering van de afgewerkte producten -Registratie en kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten -Uitvoeren van stocktellingen -Klaarzetten van de grondstoffen voor de medewerkers van de tussenkeuken -De collega’s van de labelhal tijdig voorzien van de nodige producten, etiketten en hulpgoederen ten einde de labelwerkzaamheden vlot en efficiënt te laten verlopen -Bedienen van een reachtruck, een stapelaar, een heftruck en een electrisch transpallet -Naast het werk in het magazijn, neemt het computerwerk voor o.a. registrataties ook een belangrijk deel van je tijd in beslag

 • Talent Officer (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Je overlegt op regelmatige basis met de business omtrent personeelstekorten, vacatures, opleidingsbehoeften, team functioneren, etc. Je staat mee in voor de rekrutering van diverse profielen (vnl. ingenieurs). Je volgt het RCR proces op van A tot Z: intakes, job postings, sourcing, CV screening en interviews, testing, contractonderhandelingen en follow-up. Je bent verantwoordelijk voor de uitzendkrachten, neemt het contact met de partners op alsook de administratieve opvolging. Je werkt campus recruitment activiteiten uit en volgt het Televic stage programma op. Je garandeert een correct onboarding proces voor nieuwe collega's. Je werkt mee aan de implementatie van de Televic Training Academy.

 • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

 • Afdelingsverantwoordelijke produktie | dagwerk (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke van de extrusie- en kalanderlijn zal je ervoor zorgen dat de operationele activiteiten binnen jouw afdeling vlot verlopen. Jouw verantwoordelijkheden: dagdagelijkse leiding over 2 productielijnen (5-ploegen met in totaal ca 40 personen) om de nodige output te borgen en continu te verbeteren procesopvolging van de productielijnen (productiequota, kwaliteit, optimalisatieprojecten, onderhoud…) en hierbij de nodige instructies/documentatie up-to-date houden opmaken, opvolgen en bijsturen van de personeelsplanning (bezetting) actief meewerken aan het verhogen van de veiligheid binnen jouw afdeling en ter uitbreiding van de plant het coachen, bijsturen en ondersteunen van de ploegleiders Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager en zal nauw samenwerken met andere afdelingsverantwoordelijken en andere departementen (planning, onderhoud, kwaliteit en R&D).

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

 • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

 • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: KONVERT INTERIM

  Type: Werfreserve

  Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

Zoek naar antwoorden van Sierens A in sociale netwerken
Look for responds of Sierens A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sierens A. Laat een reactie achter voor Sierens A. Sierens A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sierens A. Leave a respond for Sierens A. Sierens A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sierens A op de google maps. Adres en contacten Sierens A
Location of Sierens A on the google maps. Address and contacts of Sierens A

Andere gerelateerde bedrijven als come Sierens A Sierens A: Schellemans | DHOLDA | Christiaens Techniek NV | ANDR? COLINET | LA POSTE

Other related companies as Sierens A: Schellemans | DHOLDA | Christiaens Techniek NV | ANDR? COLINET | LA POSTE

Sierens A is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sierens A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08969207763. Het bedrijf Sierens A bevindt zich op het adres: Eeksken 77; 9920; Lovendegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 575,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Sierens A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sierens A is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sierens A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sierens A, openstaande posities, locatie van Sierens A op de kaart.

Sierens A is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sierens A, company assigned to the tax number BE08969207763. The company Sierens A is located at the address: Eeksken 77; 9920; Lovendegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 575,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in Sierens A were not found.
The main activity of Sierens A is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sierens A is not available. You also can look at reviews of Sierens A, open positions, location of Sierens A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sierens A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sierens A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sierens A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sierens A, employees, financial statistics.