RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

Contactgegevens RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breendonkstraat 209; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): 0472 79 17 22 (+32-0472 79 17 22) 0472 79 17 22 (+32-0472 79 17 22)

Fax (fax): +32 (86) 815-61-83 +32 (86) 815-61-83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
Products information RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05654357910
Ondernemingsnummer: 3969879150
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 597,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Septic tanks; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
(Get full report from official database of BE for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
Addition kinds of activities for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

229999. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
35470204. Hot strip mill machines | Hot strip mill machinery
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
38299921. Turntable indicator testers | Turntable indicator testers
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
50910502. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

 • Operator 2-ploegen (m/v) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FORUM JOBS DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Merchtem zoeken wij een operator die zal werken op de laklijn. Je wenst in 2 ploegen te werken. Je zal diverse machines bedienen en stuurt bij indien er zich problemen voordoen. Alle afgewerkte producten registreer je in de PC. Daarnaast sta je in nauw contact met de heftruckchauffeur die grondstoffen en afgewerkte producten aan -en afvoert.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

 • Polyvalente medewerker (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor een bed&breakfast te Brugge zijn we op zoek naar een jobstudent die als polyvalente medewerker aan de slag kan. werkt telkens van 11 - 14u30 polyvalent: helpen in de keuken onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke delen..

 • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

 • Key Account Promotor (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

  Type: Vaste Job

  Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

 • ruitenwasser (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

  Type: Vaste Job

  ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Bornem-Puurs-Willebroek (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Psycholoog (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Tine Bolle

  Type: Zelfstandige activiteit

  Begeleiding en therapie bieden aan ouders en volwassenen met verscheidenheid aan problematieken (depressie, burn-out, angsten, dwanghandelingen/-gedachten, relationele problemen…). Individuele, gezins- of relatietherapie volgens individuele noden van de cliënt en het cliëntsysteem.

Zoek naar antwoorden van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Laat een reactie achter voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Leave a respond for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA op de google maps. Adres en contacten RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
Location of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA on the google maps. Address and contacts of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: WASSERIJ ST.BAVO | Perswinkel Ignace | DE GANZERIK | JODIMA NV | LIEVEN VAN HOE

Other related companies as RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: WASSERIJ ST.BAVO | Perswinkel Ignace | DE GANZERIK | JODIMA NV | LIEVEN VAN HOE

RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05654357910. Het bedrijf RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA bevindt zich op het adres: Breendonkstraat 209; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 597,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Septic tanks; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, openstaande posities, locatie van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, company assigned to the tax number BE05654357910. The company RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is located at the address: Breendonkstraat 209; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 597,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Septic tanks; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
The main activity of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is not available. You also can look at reviews of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, open positions, location of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, employees, financial statistics.