Ruimdienst Dekeyser

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Ruimdienst Dekeyser
Private companiesTextile Mill Products • Ruimdienst Dekeyser

Contactgegevens Ruimdienst Dekeyser: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruimdienst Dekeyser: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruimdienst Dekeyser

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47 (+32-050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47) 050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47 (+32-050 31 51 07; 051 22 74 74; 056 51 18 92; 057 48 80 47)

Fax (fax): 050 31 04 60 (+32-050 31 04 60) 050 31 04 60 (+32-050 31 04 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruimdienst Dekeyser: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruimdienst Dekeyser"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruimdienst Dekeyser"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruimdienst Dekeyser, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruimdienst Dekeyser. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruimdienst Dekeyser, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruimdienst Dekeyser. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruimdienst Dekeyser
Products information Ruimdienst Dekeyser

BTW identificatienummer (tax): BE03399963378
Ondernemingsnummer: 6901031494
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruimdienst Dekeyser
(Get full report from official database of BE for Ruimdienst Dekeyser)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruimdienst Dekeyser
Addition kinds of activities for Ruimdienst Dekeyser

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
3543. Industriële patronen | Industrial patterns
241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
22111215. tijken | Tickings
25190203. Malacca meubels: opgevuld of vlak | Malacca furniture: padded or plain
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
39140508. Bakken, roestvrij staal | Trays, stainless steel
83319900. Jobopleiding en aanverwante diensten, nec | Job training and related services, nec

Werken bij Ruimdienst Dekeyser: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruimdienst Dekeyser: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruimdienst Dekeyser. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruimdienst Dekeyser. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur B M/V (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

 • Technical Expert - Automation (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als marktleider beheert en onderhoudt onze klant tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie, ... . We nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor onze rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen. We zijn op zoek naar een Technical Expert - Automation, die een bijdrage wil leveren aan de groei van een veelzijdige automatiseringsafdeling. De projecten zijn vooral gesitueerd in Vlaanderen en Brussel. Het betreft veelal projecten voor HVAC (heating ventilation and air conditioning), waterbehandeling van zwembaden en industriële productie van warm water, stoom, ijswater, perslucht. De programmering heeft betrekking op PLC-systemen, aandrijftechniek, meet- en regelapparatuur en SCADA. Je zorgt ervoor dat de projecten vanaf gespecifieerde offertes worden uitgewerkt tot volledig werkende systemen Je assisteert bij de inkoop, bereidt offertes voor en geeft indien nodig ondersteuning aan bedradingsmonteurs

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

 • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

 • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

 • Technisch operator inpak (2 ploegen) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Na een grondige opleiding zal je, als verpakkingsoperator, instaan voor het correct en vlot afvullen en verpakken van producten op nieuwe en sterk  geautomatiseerde verpakkingslijnen. - Je bedient en volgt zelfstandig de doseer- en inpakmachines op. - Als verpakkingsoperator voer je voorgeschreven controles uit. - Je leeft strikt de hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften na. - De verpakkingsoperator rapporteert aan de meestergast.

 • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

 • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

 • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

 • Elektricien (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

 • Jobstudent (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG Insurance

  Type: Zelfstandige activiteit

  AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Ruimdienst Dekeyser in sociale netwerken
Look for responds of Ruimdienst Dekeyser in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruimdienst Dekeyser. Laat een reactie achter voor Ruimdienst Dekeyser. Ruimdienst Dekeyser bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruimdienst Dekeyser. Leave a respond for Ruimdienst Dekeyser. Ruimdienst Dekeyser on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruimdienst Dekeyser op de google maps. Adres en contacten Ruimdienst Dekeyser
Location of Ruimdienst Dekeyser on the google maps. Address and contacts of Ruimdienst Dekeyser

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruimdienst Dekeyser Ruimdienst Dekeyser: CHASSIS LEGRAND | Vielle Anne | Dochy & Zn BVBA | LUC LAMON | Florus

Other related companies as Ruimdienst Dekeyser: CHASSIS LEGRAND | Vielle Anne | Dochy & Zn BVBA | LUC LAMON | Florus

Ruimdienst Dekeyser is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruimdienst Dekeyser, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03399963378. Het bedrijf Ruimdienst Dekeyser bevindt zich op het adres: Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 490,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Ruimdienst Dekeyser is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruimdienst Dekeyser is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruimdienst Dekeyser, openstaande posities, locatie van Ruimdienst Dekeyser op de kaart.

Ruimdienst Dekeyser is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruimdienst Dekeyser, company assigned to the tax number BE03399963378. The company Ruimdienst Dekeyser is located at the address: Zandstraat 450; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 490,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Ruimdienst Dekeyser is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruimdienst Dekeyser is not available. You also can look at reviews of Ruimdienst Dekeyser, open positions, location of Ruimdienst Dekeyser on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruimdienst Dekeyser, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruimdienst Dekeyser, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruimdienst Dekeyser, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruimdienst Dekeyser, employees, financial statistics.