Ruimdienst André

Contactgegevens Ruimdienst André: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ruimdienst André: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ruimdienst André

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lekestraat 27; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 31 89 (+32-09 377 31 89) 09 377 31 89 (+32-09 377 31 89)

Fax (fax): +32 (10) 803-54-90 +32 (10) 803-54-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ruimdienst André: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ruimdienst André"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ruimdienst André"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ruimdienst André, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ruimdienst André. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ruimdienst André, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ruimdienst André. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ruimdienst André
Products information Ruimdienst André

BTW identificatienummer (tax): BE02725677490
Ondernemingsnummer: 8759094238
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ruimdienst André
(Get full report from official database of BE for Ruimdienst André)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ruimdienst André
Addition kinds of activities for Ruimdienst André

308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
363301. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
22620303. Teaseling: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Teaseling: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
25140302. Juveniele meubels, huishouden: metaal | Juvenile furniture, household: metal
31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
79480201. Auto race track operatie | Auto race track operation
87480100. Testdiensten | Testing services

Werken bij Ruimdienst André: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ruimdienst André: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ruimdienst André. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ruimdienst André. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien/carrossier (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een mecanicien/carrossier.

 • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

 • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

 • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

 • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

 • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

 • Telefonische medewerkers voor Eneco (Nederlands of Nederlands-Frans) (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MIFRATEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Mifratel is het 2de grootste contact center van België. Voor de site in Moeskroen (10 min wandelen van het station en op 10min rijden van Kortrijk) hebben we een vacature als call center medewerker. Mifratel is een werkgever die veel aandacht hecht aan opleiding en een goede omkadering. Als contactcenteragent behoor je immers tot het hart van het bedrijf. Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot hun succes. Daarom betekent opleiding voor Mifratel niet alleen het aanleren van de basisprincipes van telefonie. Het is ook meer dan een grondige cursus over de producten van hun klanten. Jou opleiden betekent voor hen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen Mifratel. Want alleen als jij je bij Mifratel goed voelt, kun je de klanten tevreden maken. Anders gezegd, Mifratel verwacht goede resultaten, maar zorgt er ook voor dat je met plezier bij hen werkt. Mifratel werkt samen met veel verschillende klanten: Proximus, Eneco, Base, Telenet, Mazda, Belfius, ... Als nieuwe medewerker van Eneco word je eerst en vooral ondergedompeld in een Eneco-bad: je leert alles over de producten en over de energiemarkt. Eenmaal aan de slag, is het jouw job om potentiële klanten (particulieren of bedrijven) te contacteren en een afspraak vast te leggen voor een Eneco-adviseur. Deze adviseur gaat vervolgens persoonlijk langs om samen met hen hun energieverbruik te analyseren. Ze bekijken hoeveel er wordt verbruikt en betaald en doen vervolgens een voorstel om klant te worden bij Eneco. Indien dit goed loopt, volg je een 2de opleiding om Care te gaan doen: ° je doet welcome calls bij nieuwe klanten ° retentie-calls bij bestaande klanten ° ...

 • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

 • Huishoudhulp (M/V) regio De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

 • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van Ruimdienst André in sociale netwerken
Look for responds of Ruimdienst André in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ruimdienst André. Laat een reactie achter voor Ruimdienst André. Ruimdienst André bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ruimdienst André. Leave a respond for Ruimdienst André. Ruimdienst André on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ruimdienst André op de google maps. Adres en contacten Ruimdienst André
Location of Ruimdienst André on the google maps. Address and contacts of Ruimdienst André

Andere gerelateerde bedrijven als come Ruimdienst André Ruimdienst André: BOUCHERIE OGER BENOIT | ENTREPRISE EUROPA VITRES | Golinveau W | Brunet A | Maison des Femmes ASBL

Other related companies as Ruimdienst André: BOUCHERIE OGER BENOIT | ENTREPRISE EUROPA VITRES | Golinveau W | Brunet A | Maison des Femmes ASBL

Ruimdienst André is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ruimdienst André, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02725677490. Het bedrijf Ruimdienst André bevindt zich op het adres: Lekestraat 27; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Ruimdienst André is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ruimdienst André is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ruimdienst André, openstaande posities, locatie van Ruimdienst André op de kaart.

Ruimdienst André is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ruimdienst André, company assigned to the tax number BE02725677490. The company Ruimdienst André is located at the address: Lekestraat 27; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Ruimdienst André is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ruimdienst André is not available. You also can look at reviews of Ruimdienst André, open positions, location of Ruimdienst André on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ruimdienst André, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ruimdienst André, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ruimdienst André, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ruimdienst André, employees, financial statistics.