Roefs

Contactgegevens Roefs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roefs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roefs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Watering 11; 2370; Arendonk, België

Telefoon (phone): 014 67 25 56; 03 569 24 14 (+32-014 67 25 56; 03 569 24 14) 014 67 25 56; 03 569 24 14 (+32-014 67 25 56; 03 569 24 14)

Fax (fax): +32 (53) 708-62-37 +32 (53) 708-62-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roefs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roefs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roefs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roefs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roefs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roefs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roefs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roefs
Products information Roefs

BTW identificatienummer (tax): BE07253967285
Ondernemingsnummer: 8030426025
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 214,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Cleaning - Industrial; Tankcleaning

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roefs
(Get full report from official database of BE for Roefs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roefs
Addition kinds of activities for Roefs

13899917. Roustabout service | Roustabout service
14999919. Vulkanische aswinning | Volcanic ash mining
23890101. Cummerbunds | Cummerbunds
27210104. Televisieschema's: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Television schedules: publishing only, not printed on site
32810205. Vazen, gesneden steen | Vases, cut stone
34290202. Sleutels en sleutelblokken | Keys and key blanks
50840706. Verontreiniging apparatuur, lucht (milieu) | Pollution control equipment, air (environmental)
51490602. Gezond voedsel | Health foods
75320401. Body shop, automotive | Body shop, automotive

Werken bij Roefs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roefs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roefs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roefs. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

 • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

 • Chauffeur C- Bouw (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Ninove zjn wij dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. U vertrekt vanuit het magazijn en levert bouwmaterialen aan werven.

 • Bediende HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

 • Profileerder (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een gedegen interne opleiding bedient u een volledige profileerlijn. Het bekomen van een koudvervormd staalprofiel dat beantwoordt aan alle technische en kwalitatieve vereisten van de klant is uw hoofddoel. Regelmatige productwissels maken de functie uitdagend. Kennis van pneumatica, hydraulica, sterkteleer,… zijn essentieel in deze functie.

 • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

 • Operator Kopergietmachine | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: Synergie Boom Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter versterking van de afdeling koper is onze klant op zoek naar een gedreven operator. Als operator aan de kopergietmachine bestaat je dag uit volgend takenpakket: Bedienen van de kopergietmachine. Instaan voor de kwaliteit en de controle van uw werk. Zelfstandig onderhoudswerken uitvoeren aan de machine. Er wordt een opleiding voorzien op de werkpost.

 • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Studentenjob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

 • Constructeur / Lasser / Monteur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een Constructeur / Lasser / Monteur Gespecialiseerd in de carrosseriebouw op vrachtwagens en de productie van specifieke aanhangwagens en exclusieve opleggers Monteren, demonteren, sleutelen van onderdelen, uitrusting wagenbouwartikelen, dichtingen, uitrusting, technieken,… Constructiewerken / chassisbouw

 • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van Roefs in sociale netwerken
Look for responds of Roefs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roefs. Laat een reactie achter voor Roefs. Roefs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roefs. Leave a respond for Roefs. Roefs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roefs op de google maps. Adres en contacten Roefs
Location of Roefs on the google maps. Address and contacts of Roefs

Andere gerelateerde bedrijven als come Roefs Roefs: KBC | MICHEL DURIEUX | HOTEL CAMPANILE ZAVENTEM | LUCIEN STANDAERT | JEAN-POL LUYMOEYEN

Other related companies as Roefs: KBC | MICHEL DURIEUX | HOTEL CAMPANILE ZAVENTEM | LUCIEN STANDAERT | JEAN-POL LUYMOEYEN

Roefs is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roefs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07253967285. Het bedrijf Roefs bevindt zich op het adres: Watering 11; 2370; Arendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 214,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van Roefs is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roefs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roefs, openstaande posities, locatie van Roefs op de kaart.

Roefs is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roefs, company assigned to the tax number BE07253967285. The company Roefs is located at the address: Watering 11; 2370; Arendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 214,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Tankcleaning.
The main activity of Roefs is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Roefs is not available. You also can look at reviews of Roefs, open positions, location of Roefs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roefs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roefs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roefs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roefs, employees, financial statistics.