Peeters O.I.W. NV

Contactgegevens Peeters O.I.W. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters O.I.W. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters O.I.W. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zavelbosstraat 3; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 10 15 (+32-014 21 10 15) 014 21 10 15 (+32-014 21 10 15)

Fax (fax): 014 21 52 82 (+32-014 21 52 82) 014 21 52 82 (+32-014 21 52 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters O.I.W. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters O.I.W. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters O.I.W. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters O.I.W. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters O.I.W. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters O.I.W. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters O.I.W. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters O.I.W. NV
Products information Peeters O.I.W. NV

BTW identificatienummer (tax): BE08440765380
Ondernemingsnummer: 2670471191
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Cleaning - Industrial; Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Fire & water damage restoration; Soil remediation & protection; Janitor service; Dust removing services; Environmental pollution contro; Tankcleaning; Surface treatment; Waste management; Painting - Industrial

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters O.I.W. NV
(Get full report from official database of BE for Peeters O.I.W. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters O.I.W. NV
Addition kinds of activities for Peeters O.I.W. NV

207400. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
799303. arcades | Arcades
22590301. Bedspreads, breien | Bedspreads, knit
33390302. Silicon raffinage (primaire, meer dan 99% pure) | Silicon refining (primary, over 99% pure)
51420204. Pluimvee pastei, bevroren | Poultry pies, frozen
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets

Werken bij Peeters O.I.W. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters O.I.W. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters O.I.W. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters O.I.W. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Productie operator (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de Agro-industrie zijn we op zoek naar productie operatoren. - Je staat in voor het bedienen van de productielijnen (menglijn, afzak, wikkelmachine, droger, ..) en stuurt deze bij waar nodig. - Kleine storingen aan de lijn oplossen - Zakken van 25 kg stapellen - Stalen nemen van het eindproduct en deze resultaten registreren - Installatie reingen

 • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

 • Monteur (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio Ronse zijn we momenteel actief op zoek naar een monteur schrijnwerk. Deze klant is actief in de montage en aansluiting van zowel schrijnwerk- sanitair als elektriciteit. Je staat met je ploeg in voor de montage van meubels die vooraf worden gefabriceerd in het atelier. Interesse in deze aantrekkelijke functie met doorgroeimogelijkheden? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Strong at home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Mariekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MARIEKERKE)

  Regio: MARIEKERKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Kelner (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIERPUNT

  Type: Studentenjob

  We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

 • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

  Regio: TOURNAI

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Kapper(ster) (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: DRIES THEYS COACHING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heeft u ook de passie en ambitie om een eigen salon business te starten? Wij werpen een ambitieuze blik op de toekomst. We zouden het fantastisch vinden om onze uitstekende reputatie verder uit te breiden. In dit kader zijn we op zoek naar enthousiaste gedreven partners die een eigen kapsalon willen runnen op een locatie naar keuze. We willen duurzame partnerships sluiten met gedreven kapper(ster)ondernemers die gepassioneerd zijn door hair & beauty, een gemeenschappelijke visie delen en dezelfde kwaliteitsnormen hanteren. Dit is een nieuwe manier van werken binnen de kappersbranche. Eerst zal er een intensieve trainingtraject voorzien worden, waarna men samen kan starten om tot een succesverhaal te komen. Binnen het bedrijf heerst een aangename familiale sfeer. Wij zijn je betrouwbare rechterhand en helpen je op weg om stabiliteit en continuïteit te bereiken in de kapperszaak.

 • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

 • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van Peeters O.I.W. NV in sociale netwerken
Look for responds of Peeters O.I.W. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters O.I.W. NV. Laat een reactie achter voor Peeters O.I.W. NV. Peeters O.I.W. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters O.I.W. NV. Leave a respond for Peeters O.I.W. NV. Peeters O.I.W. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters O.I.W. NV op de google maps. Adres en contacten Peeters O.I.W. NV
Location of Peeters O.I.W. NV on the google maps. Address and contacts of Peeters O.I.W. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters O.I.W. NV Peeters O.I.W. NV: QUELLE LA SOURCE NV | JACOBUS IN'T GROEN WALFRIEDES | Foyer (Le) | NACHTLEVEN | JOZEF BERVOETS

Other related companies as Peeters O.I.W. NV: QUELLE LA SOURCE NV | JACOBUS IN'T GROEN WALFRIEDES | Foyer (Le) | NACHTLEVEN | JOZEF BERVOETS

Peeters O.I.W. NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters O.I.W. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08440765380. Het bedrijf Peeters O.I.W. NV bevindt zich op het adres: Zavelbosstraat 3; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Fire & water damage restoration; Soil remediation & protection; Janitor service; Dust removing services; Environmental pollution contro; Tankcleaning; Surface treatment; Waste management; Painting - Industrial.
De hoofdactiviteit van Peeters O.I.W. NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters O.I.W. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters O.I.W. NV, openstaande posities, locatie van Peeters O.I.W. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peeters O.I.W. NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peeters O.I.W. NV, company assigned to the tax number BE08440765380. The company Peeters O.I.W. NV is located at the address: Zavelbosstraat 3; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Drain pipes (Unblocking); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Fire & water damage restoration; Soil remediation & protection; Janitor service; Dust removing services; Environmental pollution contro; Tankcleaning; Surface treatment; Waste management; Painting - Industrial.
The main activity of Peeters O.I.W. NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters O.I.W. NV is not available. You also can look at reviews of Peeters O.I.W. NV, open positions, location of Peeters O.I.W. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters O.I.W. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters O.I.W. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters O.I.W. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters O.I.W. NV, employees, financial statistics.