Maesen M

Contactgegevens Maesen M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maesen M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maesen M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beselarestraat 35; 8980; Zonnebeke, België

Telefoon (phone): 051 77 19 66 (+32-051 77 19 66) 051 77 19 66 (+32-051 77 19 66)

Fax (fax): 051 77 19 66 (+32-051 77 19 66) 051 77 19 66 (+32-051 77 19 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maesen M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maesen M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maesen M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maesen M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maesen M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maesen M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maesen M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maesen M
Products information Maesen M

BTW identificatienummer (tax): BE02318084716
Ondernemingsnummer: 7810974121
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Maesen M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maesen M
(Get full report from official database of BE for Maesen M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maesen M
Addition kinds of activities for Maesen M

17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
25910103. Venster schaduwrollen en toebehoren | Window shade rollers and fittings
26790800. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
28420104. Drain pijp oplosmiddelen of schoonmakers | Drain pipe solvents or cleaners
38250204. Bruggen: kelvin, wheatstone, vacuümbuis, megohm, etc. | Bridges: kelvin, wheatstone, vacuum tube, megohm, etc.
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij Maesen M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maesen M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maesen M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maesen M. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

 • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

 • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

 • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

 • HUISHOUDHULP VOOR WACHTEBEKE (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wachtebeke.

 • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Elektricien (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

 • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: ONS

  Type: Vaste Job

  Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

 • Junior Schadebeheerder BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: WinBee HRC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een grote verzekeringsmaappij, zijn we op zoek naar een kandidaat. De verzekeringsmaatschappij ligt in Brussel. Uw functie : • In de functie van schadebeheerder BOAR – voornamelijk brand – sta je in voor een correcte afhandeling van de schadedossiers volgens de gestelde procedures ; • Je werkt de schades rechtstreeks af met onze klanten ; • Je benadert de verschillende partijen – zoals onze agentschappen, experten, advocaten en onze strategische verzekeringsmaatschappijen – op de meest klantvriendelijke manier waarbij je de interne afspraken respecteert.

 • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van Maesen M in sociale netwerken
Look for responds of Maesen M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maesen M. Laat een reactie achter voor Maesen M. Maesen M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maesen M. Leave a respond for Maesen M. Maesen M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maesen M op de google maps. Adres en contacten Maesen M
Location of Maesen M on the google maps. Address and contacts of Maesen M

Andere gerelateerde bedrijven als come Maesen M Maesen M: Vermeiren BVBA | DEKIMO SOFTWARE | MICHAUX PNEUS | ADECCO | Schaekers J-P

Other related companies as Maesen M: Vermeiren BVBA | DEKIMO SOFTWARE | MICHAUX PNEUS | ADECCO | Schaekers J-P

Maesen M is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maesen M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02318084716. Het bedrijf Maesen M bevindt zich op het adres: Beselarestraat 35; 8980; Zonnebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Maesen M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maesen M is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maesen M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maesen M, openstaande posities, locatie van Maesen M op de kaart.

Maesen M is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maesen M, company assigned to the tax number BE02318084716. The company Maesen M is located at the address: Beselarestraat 35; 8980; Zonnebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Maesen M were not found.
The main activity of Maesen M is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Maesen M is not available. You also can look at reviews of Maesen M, open positions, location of Maesen M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maesen M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maesen M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maesen M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maesen M, employees, financial statistics.