Maes

Contactgegevens Maes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Donkeindeweg 60; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 82 44 04 (+32-011 82 44 04) 011 82 44 04 (+32-011 82 44 04)

Fax (fax): +32 (82) 103-61-25 +32 (82) 103-61-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes
Products information Maes

BTW identificatienummer (tax): BE04235473632
Ondernemingsnummer: 9584442138
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes
(Get full report from official database of BE for Maes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes
Addition kinds of activities for Maes

207599. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
281902. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
594501. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
25990101. Kasten, fabriek | Cabinets, factory
28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
28650112. Food kleurstoffen of kleuren, synthetisch | Food dyes or colors, synthetic
32510000. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
35549902. Corrugatie machines, papier | Corrugating machines, paper
38250218. Magnetische testapparatuur | Microwave test equipment
79979906. Golfclub, lidmaatschap | Golf club, membership

Werken bij Maes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de inpak van diverse groenten. Je wordt tewerkgesteld in een familiaal bedrijf. Het betreft een functie in dag.

 • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

 • Training Administrator NL/FR (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant binnen zijn afdeling HR – L.& D. in Brussel zijn we op zoek naar een administratief bediende (m/v) Uwtaken : het beheren van de training administratie mbt tot het opleidingsaanbod (safety, technical en soft skills) het verwerken van de gegevensstroom m.b.t. training programma's en deelnemers (uitnodigingen, logistiek, opvolgen van evaluatieformulieren, opvolgen van het facturatieproces,contacten leveranciers, enz.) het inbrengen van gegevens en bestellingen in SAP en het beheer van voorzieningen in materiaal het opladen en onderhouden van de trainingsinfo op andere platformen . Dagelijkse contacten met deelnemers of leveranciers, zowel telefonisch als per mail Uw profiel Gewenst aantal jaren ervaring: 5-10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie Specifieke vaardigheden: vlot met toepassingen zoals Outlook, MS Word, Excel; perfect tweetalig Nederlands/Frans , goede kennis van het Engels open, positief en uiterst klantgericht : service-minded instelling, betrouwbaar, nauwkeurig, stipt, discreet ; is in staat nauwkeurig en accuraat te werken, iemand die initiatief en verantwoordelijkheid neemt in de job , beschikt over de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid en organisatorisch talent ; affiniteit met HR : training, ontwikkeling, competenties, … is een pluspunt Vereiste diploma's/attesten: graduaat of gelijkwaardig door ervaring Talenkennis: Nederlands/Frans

 • Printoperator (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

 • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

 • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

 • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

  Type: Vaste Job

  VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

 • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Maes in sociale netwerken
Look for responds of Maes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes. Laat een reactie achter voor Maes. Maes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes. Leave a respond for Maes. Maes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes op de google maps. Adres en contacten Maes
Location of Maes on the google maps. Address and contacts of Maes

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Maes: BBL | DE LEKPOT | de PAGADDERS | De Boel F | LUDOVICA LUYTEN

Other related companies as Maes: BBL | DE LEKPOT | de PAGADDERS | De Boel F | LUDOVICA LUYTEN

Maes is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04235473632. Het bedrijf Maes bevindt zich op het adres: Donkeindeweg 60; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Maes is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes, openstaande posities, locatie van Maes op de kaart.

Maes is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes, company assigned to the tax number BE04235473632. The company Maes is located at the address: Donkeindeweg 60; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Maes is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes is not available. You also can look at reviews of Maes, open positions, location of Maes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes, employees, financial statistics.