Lathouwers

Contactgegevens Lathouwers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lathouwers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lathouwers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Breendonkstraat 211-248; 2830; Willebroek, België

Telefoon (phone): +32 (86) 548-78-83 +32 (86) 548-78-83

Fax (fax): +32 (82) 610-31-19 +32 (82) 610-31-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lathouwers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lathouwers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lathouwers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lathouwers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lathouwers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lathouwers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lathouwers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lathouwers
Products information Lathouwers

BTW identificatienummer (tax): BE04800720214
Ondernemingsnummer: 6908721923
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Septic tanks; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lathouwers
(Get full report from official database of BE for Lathouwers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lathouwers
Addition kinds of activities for Lathouwers

20389909. Spaghetti en gehaktballetjes, bevroren | Spaghetti and meatballs, frozen
50830201. Tuinmachines en -uitrusting, nec | Garden machinery and equipment, nec
50830307. Haying machines | Haying machinery
73190102. Auto kaart adverteren | Car card advertising
79910102. Gezondheids-club | Health club

Werken bij Lathouwers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lathouwers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lathouwers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lathouwers. Looking for open vacancies in other companies

 • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

  Type: Vervanging brugpensioen

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

 • Legal Professional (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

 • Operator dagploeg m/v (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een operator voor een bedrijf in de houtsector. Je taak bestaat uit het omstellen, instellen van de machine maar je doet ook de kwaliteitscontrole van het hout.

 • Grondwerker (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

 • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

 • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp De Haan (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij 12U in de week bij 1 gezin werken als huishoudhulp? Contacteer ons snel voor meer informatie

 • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

 • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

 • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

   Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van Lathouwers in sociale netwerken
Look for responds of Lathouwers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lathouwers. Laat een reactie achter voor Lathouwers. Lathouwers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lathouwers. Leave a respond for Lathouwers. Lathouwers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lathouwers op de google maps. Adres en contacten Lathouwers
Location of Lathouwers on the google maps. Address and contacts of Lathouwers

Andere gerelateerde bedrijven als come Lathouwers Lathouwers: ARTeM | Debaise F & Fils | W. SYMOEN & D. DE VOS | ALTO-LONGIN SERVICES | MAIS AUTOMATISERING NV

Other related companies as Lathouwers: ARTeM | Debaise F & Fils | W. SYMOEN & D. DE VOS | ALTO-LONGIN SERVICES | MAIS AUTOMATISERING NV

Lathouwers is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lathouwers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04800720214. Het bedrijf Lathouwers bevindt zich op het adres: Breendonkstraat 211-248; 2830; Willebroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Septic tanks; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van Lathouwers is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lathouwers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lathouwers, openstaande posities, locatie van Lathouwers op de kaart.

Lathouwers is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lathouwers, company assigned to the tax number BE04800720214. The company Lathouwers is located at the address: Breendonkstraat 211-248; 2830; Willebroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Septic tanks; Drain pipes (Unblocking); Contractors - Sewing.
The main activity of Lathouwers is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lathouwers is not available. You also can look at reviews of Lathouwers, open positions, location of Lathouwers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lathouwers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lathouwers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lathouwers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lathouwers, employees, financial statistics.