Land- & Tuinbouw

Contactgegevens Land- & Tuinbouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Land- & Tuinbouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Land- & Tuinbouw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frans Smeyersstraat 8; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Telefoon (phone): 013 77 15 31 (+32-013 77 15 31) 013 77 15 31 (+32-013 77 15 31)

Fax (fax): 013 77 29 11 (+32-013 77 29 11) 013 77 29 11 (+32-013 77 29 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Land- & Tuinbouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Land- & Tuinbouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Land- & Tuinbouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Land- & Tuinbouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Land- & Tuinbouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Land- & Tuinbouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Land- & Tuinbouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Land- & Tuinbouw
Products information Land- & Tuinbouw

BTW identificatienummer (tax): BE09054351806
Ondernemingsnummer: 6002075195
Hoofdstad (capital): 174,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Contractors - Groundwork; Agricultural contractors

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Land- & Tuinbouw
(Get full report from official database of BE for Land- & Tuinbouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Land- & Tuinbouw
Addition kinds of activities for Land- & Tuinbouw

222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
504400. Kantoorartikelen | Office equipment
22539900. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
28999946. Geest dupliceren van vloeistof | Spirit duplicating fluid
35310603. Kraan dragers | Crane carriers
36690203. Pedestrian traffic control equipment | Pedestrian traffic control equipment
58129909. Gezondheidsrestaurant | Health food restaurant

Werken bij Land- & Tuinbouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Land- & Tuinbouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Land- & Tuinbouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Land- & Tuinbouw. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

 • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

 • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

  Type: Dienstenchequebaan

  Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gestel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GESTEL)

  Regio: GESTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

 • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DRIESASSUR

  Type: Vaste Job

  Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

 • Operator 3 ploegen (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Vaste Job

  Je zal er de functie Twijnder bekleden. Concreet zal je een techniek aangeleerd krijgen waarbij je meerdere draden zal samenvoegen (twijnen) tot één draad. Dit houdt het bedienen van spinmachine van de spinmachine in, waaronder: o Bedienen van de stuurkast o Voorbereiden van de voorgarenrollen o Herstellen van garenbreuken o Wolafval uit de machine verwijderen o Vervangen ringlopers o Werking van de machine controleren o Bedienen van volautomatische spoelmachine o Werkpost proper houden

 • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

 • STIKSTER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE RUYCK PAUL

  Type: Werfreserve

  Stikster van werkkledij.

 • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

  Type: Flexijob

  Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Land- & Tuinbouw in sociale netwerken
Look for responds of Land- & Tuinbouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Land- & Tuinbouw. Laat een reactie achter voor Land- & Tuinbouw. Land- & Tuinbouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Land- & Tuinbouw. Leave a respond for Land- & Tuinbouw. Land- & Tuinbouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Land- & Tuinbouw op de google maps. Adres en contacten Land- & Tuinbouw
Location of Land- & Tuinbouw on the google maps. Address and contacts of Land- & Tuinbouw

Andere gerelateerde bedrijven als come Land- & Tuinbouw Land- & Tuinbouw: SCANDINAV.ERGONOMIC SEATS | CINDY'S HAIRSTUDIO | HENNES & MAURITZ ( H&M) | plaza sevillano i | PHOTO RDS

Other related companies as Land- & Tuinbouw: SCANDINAV.ERGONOMIC SEATS | CINDY'S HAIRSTUDIO | HENNES & MAURITZ ( H&M) | plaza sevillano i | PHOTO RDS

Land- & Tuinbouw is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Land- & Tuinbouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09054351806. Het bedrijf Land- & Tuinbouw bevindt zich op het adres: Frans Smeyersstraat 8; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 174,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Agricultural contractors.
De hoofdactiviteit van Land- & Tuinbouw is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Land- & Tuinbouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Land- & Tuinbouw, openstaande posities, locatie van Land- & Tuinbouw op de kaart.

Land- & Tuinbouw is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Land- & Tuinbouw, company assigned to the tax number BE09054351806. The company Land- & Tuinbouw is located at the address: Frans Smeyersstraat 8; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 174,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Groundwork; Agricultural contractors.
The main activity of Land- & Tuinbouw is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Land- & Tuinbouw is not available. You also can look at reviews of Land- & Tuinbouw, open positions, location of Land- & Tuinbouw on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Land- & Tuinbouw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Land- & Tuinbouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Land- & Tuinbouw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Land- & Tuinbouw, employees, financial statistics.