Huys Milieutechniek BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Huys Milieutechniek BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Huys Milieutechniek BVBA

Contactgegevens Huys Milieutechniek BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huys Milieutechniek BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huys Milieutechniek BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kloosterlaan 10; 9850; Nevele, België

Telefoon (phone): 09 371 72 37; 0475 45 34 77; 0477 50 91 74 (+32-09 371 72 37; 0475 45 34 77; 0477 50 91 74) 09 371 72 37; 0475 45 34 77; 0477 50 91 74 (+32-09 371 72 37; 0475 45 34 77; 0477 50 91 74)

Fax (fax): 09 371 72 37 (+32-09 371 72 37) 09 371 72 37 (+32-09 371 72 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huys Milieutechniek BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huys Milieutechniek BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huys Milieutechniek BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huys Milieutechniek BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huys Milieutechniek BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huys Milieutechniek BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huys Milieutechniek BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huys Milieutechniek BVBA
Products information Huys Milieutechniek BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06727722167
Ondernemingsnummer: 2973419189
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Drain pipes (Unblocking); Sanitary units & cabins

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huys Milieutechniek BVBA
(Get full report from official database of BE for Huys Milieutechniek BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huys Milieutechniek BVBA
Addition kinds of activities for Huys Milieutechniek BVBA

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
209907. Klaar om te eten, salades en broodjes | Ready-to-eat meals, salads, and sandwiches
265299. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
35339904. Waterboring apparatuur | Water well drilling equipment
56519901. Jeans winkels | Jeans stores
72990200. Massage parlor en stoombad diensten | Massage parlor and steam bath services

Werken bij Huys Milieutechniek BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huys Milieutechniek BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huys Milieutechniek BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huys Milieutechniek BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

 • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

 • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

 • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

 • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

 • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Studentenjob

  Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

 • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • Junior purchaser (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

 • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

 • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: ENGINITY

  Type: Vaste Job

  Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

 • Sales Representative in Security (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Vaste Job

  Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

 • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van Huys Milieutechniek BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Huys Milieutechniek BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huys Milieutechniek BVBA. Laat een reactie achter voor Huys Milieutechniek BVBA. Huys Milieutechniek BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huys Milieutechniek BVBA. Leave a respond for Huys Milieutechniek BVBA. Huys Milieutechniek BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huys Milieutechniek BVBA op de google maps. Adres en contacten Huys Milieutechniek BVBA
Location of Huys Milieutechniek BVBA on the google maps. Address and contacts of Huys Milieutechniek BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Huys Milieutechniek BVBA Huys Milieutechniek BVBA: Gommers-De Ren BVBA | DANNY LANCKRIET | HOTEL PAQUET | Hillen M L | DIGI SAVARIN

Other related companies as Huys Milieutechniek BVBA: Gommers-De Ren BVBA | DANNY LANCKRIET | HOTEL PAQUET | Hillen M L | DIGI SAVARIN

Huys Milieutechniek BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huys Milieutechniek BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06727722167. Het bedrijf Huys Milieutechniek BVBA bevindt zich op het adres: Kloosterlaan 10; 9850; Nevele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 193,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Sanitary units & cabins.
De hoofdactiviteit van Huys Milieutechniek BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huys Milieutechniek BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huys Milieutechniek BVBA, openstaande posities, locatie van Huys Milieutechniek BVBA op de kaart.

Huys Milieutechniek BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huys Milieutechniek BVBA, company assigned to the tax number BE06727722167. The company Huys Milieutechniek BVBA is located at the address: Kloosterlaan 10; 9850; Nevele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 193,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Sanitary units & cabins.
The main activity of Huys Milieutechniek BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Huys Milieutechniek BVBA is not available. You also can look at reviews of Huys Milieutechniek BVBA, open positions, location of Huys Milieutechniek BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huys Milieutechniek BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huys Milieutechniek BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huys Milieutechniek BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huys Milieutechniek BVBA, employees, financial statistics.