Heylen

Contactgegevens Heylen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heylen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heylen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nederrij 27; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 23 02 37 (+32-014 23 02 37) 014 23 02 37 (+32-014 23 02 37)

Fax (fax): +32 (69) 802-81-94 +32 (69) 802-81-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heylen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heylen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heylen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heylen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heylen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heylen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heylen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heylen
Products information Heylen

BTW identificatienummer (tax): BE06885101318
Ondernemingsnummer: 9798400878
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Heylen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heylen
(Get full report from official database of BE for Heylen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heylen
Addition kinds of activities for Heylen

348901. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
20219905. Whey boter | Whey butter
20910103. Brood, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
27520602. Posters, gelithografeerd | Posters, lithographed
31110200. Schoen leer | Shoe leather
50840402. Boorpunten | Drilling bits
62110304. Olie royalties dealers | Oil royalties dealers

Werken bij Heylen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heylen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heylen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heylen. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

 • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

 • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

 • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

 • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

 • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

 • Gepassioneerde adviseurs gezocht voor de energie- en telecomsector (B2B/B2C) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons, een sterk groeiend bedrijf zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde adviseurs die hun energie- en telecomteam willen komen versterken. Ben je een echte 'hunter' met een commerciele ingesteldheid? Ben je een ervaren adviseur of een gedreven schoolverlater die zowel flexibel, sociaal als communicatief is ingesteld? Maak dan kennis met de vacature van adviseur bij onze klant!

 • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

  Regio: EISDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: AFSCHRIFT

  Type: Vaste Job

  U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

Zoek naar antwoorden van Heylen in sociale netwerken
Look for responds of Heylen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heylen. Laat een reactie achter voor Heylen. Heylen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heylen. Leave a respond for Heylen. Heylen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heylen op de google maps. Adres en contacten Heylen
Location of Heylen on the google maps. Address and contacts of Heylen

Andere gerelateerde bedrijven als come Heylen Heylen: Van Bever G | STEPHAN WALRAVENS | Apers K | GERLY CARS | Arna

Other related companies as Heylen: Van Bever G | STEPHAN WALRAVENS | Apers K | GERLY CARS | Arna

Heylen is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heylen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06885101318. Het bedrijf Heylen bevindt zich op het adres: Nederrij 27; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 851,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Heylen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Heylen is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heylen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heylen, openstaande posities, locatie van Heylen op de kaart.

Heylen is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heylen, company assigned to the tax number BE06885101318. The company Heylen is located at the address: Nederrij 27; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 851,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in Heylen were not found.
The main activity of Heylen is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Heylen is not available. You also can look at reviews of Heylen, open positions, location of Heylen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heylen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heylen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heylen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heylen, employees, financial statistics.