HANICQ SA

Contactgegevens HANICQ SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANICQ SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANICQ SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pironche 15; 7911; Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal), België

Telefoon (phone): 069 86 63 00; 069 86 69 88 (+32-069 86 63 00; 069 86 69 88) 069 86 63 00; 069 86 69 88 (+32-069 86 63 00; 069 86 69 88)

Fax (fax): +32 (58) 436-73-98 +32 (58) 436-73-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANICQ SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANICQ SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANICQ SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANICQ SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANICQ SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANICQ SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANICQ SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANICQ SA
Products information HANICQ SA

BTW identificatienummer (tax): BE03751800537
Ondernemingsnummer: 4960021972
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 215,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HANICQ SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANICQ SA
(Get full report from official database of BE for HANICQ SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANICQ SA
Addition kinds of activities for HANICQ SA

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
25150301. Stoelbedden | Chair beds
36250101. Accessoires voor motorbesturing, inclusief overbelastingsrelais | Motor control accessories, including overload relays
44910000. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
50849900. Industriële machines en uitrusting, nec | Industrial machinery and equipment, nec
50859900. Industriële benodigdheden, nec | Industrial supplies, nec

Werken bij HANICQ SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANICQ SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANICQ SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANICQ SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Autowasser (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende carrosserie in Lier, zoeken wij een medewerker voor het wassen van auto's vooraleer deze na herstellingswerken terug aan de klant worden afgeleverd.  Het gaat om een tijdelijke opdracht van 16/08 tem 24/08/2018.   Een rijbewijs B is noodzakelijk omdat je de wagens eigenhandig zal moeten verplaatsen op het terrein. 

 • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

 • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

 • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

 • Redder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Student zaterdag en zondag (cosmeticawinkel) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in het centrum van Brugge gespecialiseerd in de verkoop van cosmeticaproducten zoeken wij een student(e) die vanaf november tem begin januari de drukker kerstperiode kan helpen opvangen en dit op zaterdag en zondag. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, adviseren van de klanten,...

 • Bijlesgever statistica (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

 • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

 • Operator met Technische skills (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

 • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

Zoek naar antwoorden van HANICQ SA in sociale netwerken
Look for responds of HANICQ SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANICQ SA. Laat een reactie achter voor HANICQ SA. HANICQ SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANICQ SA. Leave a respond for HANICQ SA. HANICQ SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANICQ SA op de google maps. Adres en contacten HANICQ SA
Location of HANICQ SA on the google maps. Address and contacts of HANICQ SA

Andere gerelateerde bedrijven als come HANICQ SA HANICQ SA: LIBRAIRIE J'SELF | BANCONTACT-MISTER CASH | DUMONCEAUX | COIFFURE KALVIN | LUDO TOELEN

Other related companies as HANICQ SA: LIBRAIRIE J'SELF | BANCONTACT-MISTER CASH | DUMONCEAUX | COIFFURE KALVIN | LUDO TOELEN

HANICQ SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANICQ SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03751800537. Het bedrijf HANICQ SA bevindt zich op het adres: Rue Pironche 15; 7911; Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 215,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in HANICQ SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANICQ SA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANICQ SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANICQ SA, openstaande posities, locatie van HANICQ SA op de kaart.

HANICQ SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANICQ SA, company assigned to the tax number BE03751800537. The company HANICQ SA is located at the address: Rue Pironche 15; 7911; Frasnes-lez-Anvaing (Frasnes - Lez - Buissenal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 215,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. Products created in HANICQ SA were not found.
The main activity of HANICQ SA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HANICQ SA is not available. You also can look at reviews of HANICQ SA, open positions, location of HANICQ SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANICQ SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANICQ SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANICQ SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANICQ SA, employees, financial statistics.