GURDAL M

Contactgegevens GURDAL M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GURDAL M: address, phone, fax, email, website, opening hours

GURDAL M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Constant Legrève 3; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 010 41 67 50; 081 60 06 09 (+32-010 41 67 50; 081 60 06 09) 010 41 67 50; 081 60 06 09 (+32-010 41 67 50; 081 60 06 09)

Fax (fax): 081 60 06 09 (+32-081 60 06 09) 081 60 06 09 (+32-081 60 06 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GURDAL M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GURDAL M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GURDAL M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GURDAL M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GURDAL M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GURDAL M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GURDAL M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GURDAL M
Products information GURDAL M

BTW identificatienummer (tax): BE03835296630
Ondernemingsnummer: 5518127441
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GURDAL M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GURDAL M
(Get full report from official database of BE for GURDAL M)

Aanvulling soorten activiteiten voor GURDAL M
Addition kinds of activities for GURDAL M

28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
46120000. Ruwe aardoliepijpleidingen | Crude petroleum pipelines
50430101. Darkroom apparaat | Darkroom apparatus
50510218. Terneplate | Terneplate

Werken bij GURDAL M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GURDAL M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GURDAL M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GURDAL M. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - bediende/verkoper BIO-PLANET Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor biowinkel Bio-Planet te Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, kassa, hulp en advies aan de klanten, opvolging van leveringen en bestellingen, datum- en kwaliteitscontrole, ...

 • CHAUFFEUR MET RIJBEWIJS C/CE/D VOOR BIJVERDIENSTE (M/V) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een professionele sportploeg zijn we op zoek naar een flexibel persoon met rijbewijs C / CE / D. Volgende taken behoren bij jouw functie: - Je verplaatst de bussen - campers - vrachtwagens - Je zorgt dat al materiaal netjes onderhouden wordt. - Je deinst er niet voor achteruit om de vlieger te nemen, de bus in een ander land op te halen en terug te rijden.

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

 • Productiearbeider (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Mechanische montage - Algemeen magazijn werk

 • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

 • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Agilitas Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Studentenjob

  - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

 • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

 • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

  Regio: PROVEN

  Bedrijf: Aviko Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van GURDAL M in sociale netwerken
Look for responds of GURDAL M in social networks

Lees alle opmerkingen voor GURDAL M. Laat een reactie achter voor GURDAL M. GURDAL M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GURDAL M. Leave a respond for GURDAL M. GURDAL M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GURDAL M op de google maps. Adres en contacten GURDAL M
Location of GURDAL M on the google maps. Address and contacts of GURDAL M

Andere gerelateerde bedrijven als come GURDAL M GURDAL M: AMERY BVBA | ZARA | JEAN ALEN | Edicon BVBA | Beenhouwerij Van der Auwera

Other related companies as GURDAL M: AMERY BVBA | ZARA | JEAN ALEN | Edicon BVBA | Beenhouwerij Van der Auwera

GURDAL M is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GURDAL M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03835296630. Het bedrijf GURDAL M bevindt zich op het adres: Rue Constant Legrève 3; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in GURDAL M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GURDAL M is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GURDAL M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GURDAL M, openstaande posities, locatie van GURDAL M op de kaart.

GURDAL M is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GURDAL M, company assigned to the tax number BE03835296630. The company GURDAL M is located at the address: Rue Constant Legrève 3; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in GURDAL M were not found.
The main activity of GURDAL M is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GURDAL M is not available. You also can look at reviews of GURDAL M, open positions, location of GURDAL M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GURDAL M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GURDAL M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GURDAL M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GURDAL M, employees, financial statistics.