Gillicienne (La)

Contactgegevens Gillicienne (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gillicienne (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gillicienne (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abbaye 65B; 6200; Ch?telet (Ch?telineau), België

Telefoon (phone): 071 41 21 68 (+32-071 41 21 68) 071 41 21 68 (+32-071 41 21 68)

Fax (fax): +32 (56) 712-68-67 +32 (56) 712-68-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gillicienne (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gillicienne (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gillicienne (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gillicienne (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gillicienne (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gillicienne (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gillicienne (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gillicienne (La)
Products information Gillicienne (La)

BTW identificatienummer (tax): BE09902496337
Ondernemingsnummer: 5039672851
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Gillicienne (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gillicienne (La)
(Get full report from official database of BE for Gillicienne (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gillicienne (La)
Addition kinds of activities for Gillicienne (La)

384102. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
384501. Electromedische apparatuur | Electromedical apparatus
23110202. Overjassen en topcoats: mannen, jongeren en jongens | Overcoats and topcoats: men's, youths' and boys'
35230000. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
39990707. Planten, kunstmatig en bewaard gebleven | Plants, artificial and preserved
50990502. Phonograph records | Phonograph records
75390101. Auto front end reparatie | Auto front end repair

Werken bij Gillicienne (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gillicienne (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gillicienne (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gillicienne (La). Looking for open vacancies in other companies

 • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

 • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

 • Administratief bediende (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

 • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

 • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

  Regio: STEVOORT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

 • Student Verkoopsmedewerker (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Studentenjob

  Voor een modezaak in Boortmeerbeek zoeken wij een student verkoopmedewerker. Je staat in voor volgende taken: uitpakken van goederen. sorteren van kledij. Stockbeheer. Labellen van de kleding en de accessoires. Kassaverrichtingen.

 • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

 • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

  Regio: LIEDEKERKE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • MECHANIEKER TE KAPELLE OP DEN BOS (259-477) (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde mechanieker kom je terecht in een familiebedrijf dat tuinen en parken aanlegt en onderhoudt bij bedrijven, overheden en particulieren. Je onderhoudt de mechanische uitrustingen. Je verleent technische ondersteuning aan de andere afdelingen. De opvolggegevens van interventies registreer je en geef je door aan de betrokken dienst. Je zorgt ervoor dat de werking van de installatie conform is met de veiligheid en het milieu. Defecte mechanische stukken en onderdelen vervang, herstel, test of regel je af. Je controleert de werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten.

 • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van Gillicienne (La) in sociale netwerken
Look for responds of Gillicienne (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gillicienne (La). Laat een reactie achter voor Gillicienne (La). Gillicienne (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gillicienne (La). Leave a respond for Gillicienne (La). Gillicienne (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gillicienne (La) op de google maps. Adres en contacten Gillicienne (La)
Location of Gillicienne (La) on the google maps. Address and contacts of Gillicienne (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gillicienne (La) Gillicienne (La): FLCAPIRO NV | FORTIS | Kosmetikstudio | A.B. Brullemans | John D'S Hair

Other related companies as Gillicienne (La): FLCAPIRO NV | FORTIS | Kosmetikstudio | A.B. Brullemans | John D'S Hair

Gillicienne (La) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gillicienne (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09902496337. Het bedrijf Gillicienne (La) bevindt zich op het adres: Rue de l'Abbaye 65B; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in Gillicienne (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gillicienne (La) is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gillicienne (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gillicienne (La), openstaande posities, locatie van Gillicienne (La) op de kaart.

Gillicienne (La) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gillicienne (La), company assigned to the tax number BE09902496337. The company Gillicienne (La) is located at the address: Rue de l'Abbaye 65B; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in Gillicienne (La) were not found.
The main activity of Gillicienne (La) is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Gillicienne (La) is not available. You also can look at reviews of Gillicienne (La), open positions, location of Gillicienne (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gillicienne (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gillicienne (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gillicienne (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gillicienne (La), employees, financial statistics.