FRECHES SPRL

Contactgegevens FRECHES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRECHES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRECHES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Centrale 63; 4950; Weismes (Robertville), België

Telefoon (phone): 080 44 67 18; 080 44 73 41; 0495 24 73 41 (+32-080 44 67 18; 080 44 73 41; 0495 24 73 41) 080 44 67 18; 080 44 73 41; 0495 24 73 41 (+32-080 44 67 18; 080 44 73 41; 0495 24 73 41)

Fax (fax): 080 44 73 41 (+32-080 44 73 41) 080 44 73 41 (+32-080 44 73 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRECHES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRECHES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRECHES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRECHES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRECHES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRECHES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRECHES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRECHES SPRL
Products information FRECHES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02669097900
Ondernemingsnummer: 1216430664
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 817,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FRECHES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRECHES SPRL
(Get full report from official database of BE for FRECHES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRECHES SPRL
Addition kinds of activities for FRECHES SPRL

20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
20320200. Etnische levensmiddelen, ingeblikt, jarred, enz. | Ethnic foods, canned, jarred, etc.
31610103. koffers | Suitcases
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
51490303. Fruit schil | Fruit peel
57149903. Slip covers | Slip covers
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij FRECHES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRECHES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRECHES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRECHES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • Monteur - ramen en deuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Industriële reinigers (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: Staffing

  Type: Dienstenchequebaan

  Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

 • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

 • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ADECCO NINOVE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

 • student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

 • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

 • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

 • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

 • auticoach (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

 • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van FRECHES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FRECHES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRECHES SPRL. Laat een reactie achter voor FRECHES SPRL. FRECHES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRECHES SPRL. Leave a respond for FRECHES SPRL. FRECHES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRECHES SPRL op de google maps. Adres en contacten FRECHES SPRL
Location of FRECHES SPRL on the google maps. Address and contacts of FRECHES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FRECHES SPRL FRECHES SPRL: Chopin | STUDIO RAY | DEBAERE G. | NATURE OUTDOOR TRAINING & EDUCATION | B & C BVBA

Other related companies as FRECHES SPRL: Chopin | STUDIO RAY | DEBAERE G. | NATURE OUTDOOR TRAINING & EDUCATION | B & C BVBA

FRECHES SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRECHES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02669097900. Het bedrijf FRECHES SPRL bevindt zich op het adres: Rue Centrale 63; 4950; Weismes (Robertville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 817,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in FRECHES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRECHES SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRECHES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRECHES SPRL, openstaande posities, locatie van FRECHES SPRL op de kaart.

FRECHES SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRECHES SPRL, company assigned to the tax number BE02669097900. The company FRECHES SPRL is located at the address: Rue Centrale 63; 4950; Weismes (Robertville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 817,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rubbish removal. Products created in FRECHES SPRL were not found.
The main activity of FRECHES SPRL is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRECHES SPRL is not available. You also can look at reviews of FRECHES SPRL, open positions, location of FRECHES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRECHES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRECHES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRECHES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRECHES SPRL, employees, financial statistics.