EVRARD E ET JL

Contactgegevens EVRARD E ET JL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVRARD E ET JL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVRARD E ET JL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bansions 2; 4845; Jalhay (Sart), België

Telefoon (phone): 087 47 43 27 (+32-087 47 43 27) 087 47 43 27 (+32-087 47 43 27)

Fax (fax): 087 47 50 28 (+32-087 47 50 28) 087 47 50 28 (+32-087 47 50 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVRARD E ET JL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVRARD E ET JL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVRARD E ET JL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVRARD E ET JL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVRARD E ET JL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVRARD E ET JL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVRARD E ET JL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVRARD E ET JL
Products information EVRARD E ET JL

BTW identificatienummer (tax): BE01304046630
Ondernemingsnummer: 1861877441
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in EVRARD E ET JL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVRARD E ET JL
(Get full report from official database of BE for EVRARD E ET JL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVRARD E ET JL
Addition kinds of activities for EVRARD E ET JL

7379. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
506302. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
34710103. Decoratieve plating en afwerking van gevormde producten | Decorative plating and finishing of formed products
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines

Werken bij EVRARD E ET JL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVRARD E ET JL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVRARD E ET JL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVRARD E ET JL. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

 • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

 • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

 • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

 • Ervaren tuinman (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: t-interim Menen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Studentenjob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

 • Handige monteur (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

 • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

  Type: Vaste Job

  Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

 • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

 • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: PUNCH METALS

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

 • Account Manager (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: JobIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van EVRARD E ET JL in sociale netwerken
Look for responds of EVRARD E ET JL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVRARD E ET JL. Laat een reactie achter voor EVRARD E ET JL. EVRARD E ET JL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVRARD E ET JL. Leave a respond for EVRARD E ET JL. EVRARD E ET JL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVRARD E ET JL op de google maps. Adres en contacten EVRARD E ET JL
Location of EVRARD E ET JL on the google maps. Address and contacts of EVRARD E ET JL

Andere gerelateerde bedrijven als come EVRARD E ET JL EVRARD E ET JL: INSTITUUT MARIJKE | HENRI CANIVET | AFBRAAK ANTOINE | Fiducia BVBA | MERCURA-ABELAL

Other related companies as EVRARD E ET JL: INSTITUUT MARIJKE | HENRI CANIVET | AFBRAAK ANTOINE | Fiducia BVBA | MERCURA-ABELAL

EVRARD E ET JL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EVRARD E ET JL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01304046630. Het bedrijf EVRARD E ET JL bevindt zich op het adres: Bansions 2; 4845; Jalhay (Sart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 216,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in EVRARD E ET JL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVRARD E ET JL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVRARD E ET JL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVRARD E ET JL, openstaande posities, locatie van EVRARD E ET JL op de kaart.

EVRARD E ET JL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is EVRARD E ET JL, company assigned to the tax number BE01304046630. The company EVRARD E ET JL is located at the address: Bansions 2; 4845; Jalhay (Sart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 216,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rubbish removal. Products created in EVRARD E ET JL were not found.
The main activity of EVRARD E ET JL is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EVRARD E ET JL is not available. You also can look at reviews of EVRARD E ET JL, open positions, location of EVRARD E ET JL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVRARD E ET JL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVRARD E ET JL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVRARD E ET JL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVRARD E ET JL, employees, financial statistics.