Edelweiss

Contactgegevens Edelweiss: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edelweiss: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edelweiss

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 467; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 058 24 00 81; 059 80 36 38 (+32-058 24 00 81; 059 80 36 38) 058 24 00 81; 059 80 36 38 (+32-058 24 00 81; 059 80 36 38)

Fax (fax): 059 51 17 27 (+32-059 51 17 27) 059 51 17 27 (+32-059 51 17 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edelweiss: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edelweiss"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edelweiss"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edelweiss, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edelweiss. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edelweiss, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edelweiss. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edelweiss
Products information Edelweiss

BTW identificatienummer (tax): BE05335754394
Ondernemingsnummer: 1603424072
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning; Waste management

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edelweiss
(Get full report from official database of BE for Edelweiss)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edelweiss
Addition kinds of activities for Edelweiss

226200. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
336600. Kopergieterijen | Copper foundries
355604. Drankmachines | Beverage machinery
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
20350201. Komkommers, Pickles en Sinaasappelzout | Cucumbers, pickles and pickle salting
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
44490100. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
50230204. kussenslopen | Pillowcases

Werken bij Edelweiss: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edelweiss: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edelweiss. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edelweiss. Looking for open vacancies in other companies

 • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

 • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

 • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

 • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

 • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

 • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: APPRO

  Type: Vaste Job

  APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

 • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ERIKS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: VEROLIFT

  Type: Vaste Job

  Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

 • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Take The Lead

  Type: Vaste Job

  We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

Zoek naar antwoorden van Edelweiss in sociale netwerken
Look for responds of Edelweiss in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edelweiss. Laat een reactie achter voor Edelweiss. Edelweiss bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edelweiss. Leave a respond for Edelweiss. Edelweiss on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edelweiss op de google maps. Adres en contacten Edelweiss
Location of Edelweiss on the google maps. Address and contacts of Edelweiss

Andere gerelateerde bedrijven als come Edelweiss Edelweiss: NADINE HUBIN | Claeyé Dressuurstal NV | TORAS | A Taste of Art | Creditinnovation

Other related companies as Edelweiss: NADINE HUBIN | Claeyé Dressuurstal NV | TORAS | A Taste of Art | Creditinnovation

Edelweiss is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Edelweiss, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335754394. Het bedrijf Edelweiss bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 467; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning; Waste management.
De hoofdactiviteit van Edelweiss is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edelweiss is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edelweiss, openstaande posities, locatie van Edelweiss op de kaart.

Edelweiss is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Edelweiss, company assigned to the tax number BE05335754394. The company Edelweiss is located at the address: Torhoutsesteenweg 467; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning; Waste management.
The main activity of Edelweiss is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Edelweiss is not available. You also can look at reviews of Edelweiss, open positions, location of Edelweiss on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edelweiss, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edelweiss, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edelweiss, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edelweiss, employees, financial statistics.