Delvaux J

Contactgegevens Delvaux J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delvaux J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delvaux J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Lieutenant Colonel Maniette 30; 5020; Namur (Temploux), België

Telefoon (phone): 081 56 03 53^^081 56 03 53; 081 56 95 05; 085 84 63 11; 0475 81 26 55 (+32-081 56 03 53^^081 56 03 53; 081 56 95 05; 085 84 63 11; 0475 81 26 55) 081 56 03 53^^081 56 03 53; 081 56 95 05; 085 84 63 11; 0475 81 26 55 (+32-081 56 03 53^^081 56 03 53; 081 56 95 05; 085 84 63 11; 0475 81 26 55)

Fax (fax): 081 40 19 02; 081 56 03 53 (+32-081 40 19 02; 081 56 03 53) 081 40 19 02; 081 56 03 53 (+32-081 40 19 02; 081 56 03 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delvaux J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delvaux J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delvaux J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delvaux J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delvaux J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delvaux J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delvaux J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delvaux J
Products information Delvaux J

BTW identificatienummer (tax): BE06556335449
Ondernemingsnummer: 7038360595
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Drain pipes (Unblocking)^^Drain pipes (Unblocking); Septic tanks

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delvaux J
(Get full report from official database of BE for Delvaux J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delvaux J
Addition kinds of activities for Delvaux J

966104. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government
32970304. Pyrolytische grafiet | Pyrolytic graphite
39490602. surfplanken | Surfboards
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
84129902. Museum | Museum

Werken bij Delvaux J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delvaux J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delvaux J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delvaux J. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

 • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Hays Response Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

 • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

 • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

 • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Studentenjob

  Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

 • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

  Type: Studentenjob

  Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

 • BOUWKUNDIG TEKENAAR M/V (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: INTELECT

  Type: Vaste Job

  Een familiebedrijf met open en informele bedrijfscultuur, is ter ondersteuning van hun groei op zoek naar een Bouwkundig Tekenaar. Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uittekenen van betonnen prefab-elementen. Door rekening te houden met kwaliteitseisen en levertijden, zorgt u er voor dat ze tijdig productieklaar gemaakt kunnen worden.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Delvaux J in sociale netwerken
Look for responds of Delvaux J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delvaux J. Laat een reactie achter voor Delvaux J. Delvaux J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delvaux J. Leave a respond for Delvaux J. Delvaux J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delvaux J op de google maps. Adres en contacten Delvaux J
Location of Delvaux J on the google maps. Address and contacts of Delvaux J

Andere gerelateerde bedrijven als come Delvaux J Delvaux J: M GALLE | BLITZ-SHOP | ECC EUROPE | POLICE F?D?RALE | Auto-Electriciteit Vanbergen BVBA

Other related companies as Delvaux J: M GALLE | BLITZ-SHOP | ECC EUROPE | POLICE F?D?RALE | Auto-Electriciteit Vanbergen BVBA

Delvaux J is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delvaux J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06556335449. Het bedrijf Delvaux J bevindt zich op het adres: Rue Lieutenant Colonel Maniette 30; 5020; Namur (Temploux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 635,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking)^^Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
De hoofdactiviteit van Delvaux J is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delvaux J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delvaux J, openstaande posities, locatie van Delvaux J op de kaart.

Delvaux J is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delvaux J, company assigned to the tax number BE06556335449. The company Delvaux J is located at the address: Rue Lieutenant Colonel Maniette 30; 5020; Namur (Temploux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 635,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking)^^Drain pipes (Unblocking); Septic tanks.
The main activity of Delvaux J is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Delvaux J is not available. You also can look at reviews of Delvaux J, open positions, location of Delvaux J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delvaux J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delvaux J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delvaux J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delvaux J, employees, financial statistics.