De Keyzer E

Contactgegevens De Keyzer E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Keyzer E: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Keyzer E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Charleroi 118; 5070; Fosses-la-Ville, België

Telefoon (phone): 071 71 11 36; 0477 63 94 24 (+32-071 71 11 36; 0477 63 94 24) 071 71 11 36; 0477 63 94 24 (+32-071 71 11 36; 0477 63 94 24)

Fax (fax): 071 71 11 36 (+32-071 71 11 36) 071 71 11 36 (+32-071 71 11 36)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Keyzer E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Keyzer E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Keyzer E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Keyzer E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Keyzer E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Keyzer E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Keyzer E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Keyzer E
Products information De Keyzer E

BTW identificatienummer (tax): BE08396545410
Ondernemingsnummer: 1930816650
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 741,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Keyzer E
(Get full report from official database of BE for De Keyzer E)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Keyzer E
Addition kinds of activities for De Keyzer E

106101. Chromenertsertswinning | Chromium ores mining
327401. Bouwkalk | Building lime
391401. Zilverwerk | Silverware
738402. Film ontwikkeling diensten | Film developing services
24110104. Stavenbouten, hout: gekapt | Stave bolts, wood: hewn
25910300. Venster tinten | Window shades
33349900. Primaire aluminium, nec | Primary aluminum, nec
59990907. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental

Werken bij De Keyzer E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Keyzer E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Keyzer E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Keyzer E. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

 • Automechanieker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

 • betonmixchauffeur (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent Logistics Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  > U staat in voor het besturen van een betonmixer vrachtwagen > u zal steeds van werf naar werf rijden om de nodige lading beton te storten.

 • Monteur in daguren - regio Duffel (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Duffel, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur. Je hebt bij voorkeur een elektrische achtergrond en je kan ook een elektrisch plan lezen. Jouw takenpakket als monteur: - fijn en nauwkeurig elektrisch monteerwerk. - een vorm van bordenbouw maar deze is zeker niet te vergelijken met de industriële bordenbouw. - Herbekabeling van bijvoorbeeld een hangbrug. - Je werkt steeds op maat van de klant wat jouw werk zeer gevarieerd maakt.  

 • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

 • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

 • Onderhoudstechnieker (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: AMPLI

  Type: Vaste Job

  Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

 • Accountancy & Tax Medewerker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job: De jobtitel zegt het zelf: jij bent bezig met accountancy & fiscale werkzaamheden! Terwijl je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) staat te dampen op je bureau, ga jij aan de slag voor de klanten die tot je portefeuille behoren. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren die rekenen op jouw deskundige service.  Concreet ga je voor hen aan de slag met een gevarieerd takenpakket. Denk aan: BTW-verplichtingen het voorbereiden van eindejaarsafsluitingen de aangiften van zowel personen- als vennootschapsbelasting het opmaken van jaarrekeningen en verwerken van boekhoudkundige stukken.  Hierbij werk je in een moderne, digitale omgeving en word je omringd door toffe collega’s die jou door en door steunen. En heb je even nood aan een energy boost? Een vers stuk fruit ligt al voor je klaar! Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich wil verdiepen in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelswetenschappen, …)? Iemand die aan de start staat van zijn/haar carrière binnen de boeiende fiduciaire sector? Een doener mét gezond verstand en een open mind? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job Ruimte om te ontdekken of je een carrière wil uitbouwen als generalist of specialist De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IAB-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, met optie tot bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • DOCENT DUITS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: B E R L I T Z

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

 • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

  Regio: DENDERHOUTEM

  Bedrijf: ERGATEL

  Type: Werfreserve

  Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van De Keyzer E in sociale netwerken
Look for responds of De Keyzer E in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Keyzer E. Laat een reactie achter voor De Keyzer E. De Keyzer E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Keyzer E. Leave a respond for De Keyzer E. De Keyzer E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Keyzer E op de google maps. Adres en contacten De Keyzer E
Location of De Keyzer E on the google maps. Address and contacts of De Keyzer E

Andere gerelateerde bedrijven als come De Keyzer E De Keyzer E: OKT BENELUX SA | SOZIAL-PSYCHOLOG. CENTRUM | LA POSTE | FRANK LELEU | G. VAN AERDE

Other related companies as De Keyzer E: OKT BENELUX SA | SOZIAL-PSYCHOLOG. CENTRUM | LA POSTE | FRANK LELEU | G. VAN AERDE

De Keyzer E is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Keyzer E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08396545410. Het bedrijf De Keyzer E bevindt zich op het adres: Chaussée de Charleroi 118; 5070; Fosses-la-Ville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 741,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van De Keyzer E is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Keyzer E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Keyzer E, openstaande posities, locatie van De Keyzer E op de kaart.

De Keyzer E is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Keyzer E, company assigned to the tax number BE08396545410. The company De Keyzer E is located at the address: Chaussée de Charleroi 118; 5070; Fosses-la-Ville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 741,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Contractors - Groundwork.
The main activity of De Keyzer E is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Keyzer E is not available. You also can look at reviews of De Keyzer E, open positions, location of De Keyzer E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Keyzer E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Keyzer E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Keyzer E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Keyzer E, employees, financial statistics.