D.S.S.V. NV

Contactgegevens D.S.S.V. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.S.S.V. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.S.S.V. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudestraat 59; 3510; Hasselt (Spalbeek), België

Telefoon (phone): 011 31 32 29 (+32-011 31 32 29) 011 31 32 29 (+32-011 31 32 29)

Fax (fax): 011 59 11 27 (+32-011 59 11 27) 011 59 11 27 (+32-011 59 11 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.S.S.V. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.S.S.V. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.S.S.V. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.S.S.V. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.S.S.V. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.S.S.V. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.S.S.V. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.S.S.V. NV
Products information D.S.S.V. NV

BTW identificatienummer (tax): BE08492126464
Ondernemingsnummer: 1740753173
Hoofdstad (capital): 850,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.S.S.V. NV
(Get full report from official database of BE for D.S.S.V. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.S.S.V. NV
Addition kinds of activities for D.S.S.V. NV

32550303. Vuursteen, klei | Firebrick, clay
34840101. Grenade launchers | Grenade launchers
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
51910302. Graszaad | Grass seed
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim

Werken bij D.S.S.V. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.S.S.V. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.S.S.V. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.S.S.V. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • operator dagdienst (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

 • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

 • Operator met technische kennis (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO P&G

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

  Regio: SINT-LAUREINS

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VZW COMFORTE

  Type: Dienstenchequebaan

  Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

 • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: t-interim Oostende

  Type: Studentenjob

  Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

 • ORTHOPEDAGOOG (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ZORGBEDRIJF RIVIERENLAND

  Type: Vaste Job

  ORTHOPEDAGOOG (m/v/x) Voltijds of 30,4u/w - contractueel, niveau B1-3 – onbepaalde duur Zorgbedrijf Rivierenland stimuleert gelijke kansen en diversiteit en werft aan op basis van competenties. Woonzorgcentrum St-Elisabeth in Sint-Katelijne-Waver is in beweging! In februari 2019 wordt de gloednieuwe infrastructuur in gebruik genomen op dezelfde site. Gelijktijdig wordt het organisatiemodel innovatieve arbeidsorganisatie geïmplementeerd. In dit veranderingstraject willen we graag de expertise van een orthopedagoog inzetten in de leefgroep voor personen met dementie.. Wil jij mee bouwen aan een warme thuis waar bewoners versterkt worden in de eigen wijze waarop zij zelf hun leven willen leiden? Wil je samen werken en samen be-leven met collega’s die willen groeien en elkaar versterken? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Wat doe je als orthopedagoog? Je ondersteunt en begeleidt bewoners in het dagelijks leven. Je neemt daarbij ook zorgtaken op en levert maatwerk. Hiervoor werk je nauw samen met alle mensen van het interdisciplinair team, familie, vrijwilligers, …. Op een positieve en proactieve manier coach je teamgenoten in het ontwikkelen van een dialooggestuurde basishouding. In het woonzorgcentrum ben je als referentiepersoon dementie eerste aanspreekpunt voor vragen van collega’s en familie over de begeleiding van mensen met dementie. Je adviseert de organisatie rond het ontwikkelen en implementeren van goede dementiezorg.

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Sales Manager B2B (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: BRANDS Benelux

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een sales talent met een relevante werkervaring en ambitie in een soortgelijke functie met merken en speciaal zaken binnen lifestyle merken en fashion. Als manager werk je proactief en beschik je over een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Je beschikt over een sterke ondernemerszin, je bent een goed onderhandelaar met sterk commercieel inzichten je weet deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Je bent een teamplayer, flexibel, pragmatisch, hands-on, resultaatgericht en denkt mee met de organisatie naar de ontwikkeling van onze merken en business. Opleiding : professionele bachelor (of gelijkgesteld aan werkervaring/motivatie). Voeling of een achtergrond met marketing is een pluspunt. Talenkennis : Nederlands, Frans en Engels. Je bent vertrouwd met MS Office toepassingen en weet vlot om te gaan met sales ondersteunende tools.

 • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van D.S.S.V. NV in sociale netwerken
Look for responds of D.S.S.V. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.S.S.V. NV. Laat een reactie achter voor D.S.S.V. NV. D.S.S.V. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.S.S.V. NV. Leave a respond for D.S.S.V. NV. D.S.S.V. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.S.S.V. NV op de google maps. Adres en contacten D.S.S.V. NV
Location of D.S.S.V. NV on the google maps. Address and contacts of D.S.S.V. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come D.S.S.V. NV D.S.S.V. NV: I.M.S. | WILLY AERNOUTS | UNIVERSAL PRINTING | EBEL | Bauduin L

Other related companies as D.S.S.V. NV: I.M.S. | WILLY AERNOUTS | UNIVERSAL PRINTING | EBEL | Bauduin L

D.S.S.V. NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.S.S.V. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08492126464. Het bedrijf D.S.S.V. NV bevindt zich op het adres: Oudestraat 59; 3510; Hasselt (Spalbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 850,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van D.S.S.V. NV is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.S.S.V. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.S.S.V. NV, openstaande posities, locatie van D.S.S.V. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D.S.S.V. NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.S.S.V. NV, company assigned to the tax number BE08492126464. The company D.S.S.V. NV is located at the address: Oudestraat 59; 3510; Hasselt (Spalbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 850,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Cleaning - Industrial; Tankcleaning.
The main activity of D.S.S.V. NV is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of D.S.S.V. NV is not available. You also can look at reviews of D.S.S.V. NV, open positions, location of D.S.S.V. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.S.S.V. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.S.S.V. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.S.S.V. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.S.S.V. NV, employees, financial statistics.