CURAGES PONCELET D

Contactgegevens CURAGES PONCELET D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CURAGES PONCELET D: address, phone, fax, email, website, opening hours

CURAGES PONCELET D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Henri-Borguet 41; 4032; Liège 1 (Chênée), België

Telefoon (phone): 04 365 47 05; 0800 953 10 (+32-04 365 47 05; 0800 953 10) 04 365 47 05; 0800 953 10 (+32-04 365 47 05; 0800 953 10)

Fax (fax): 04 367 44 73 (+32-04 367 44 73) 04 367 44 73 (+32-04 367 44 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CURAGES PONCELET D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CURAGES PONCELET D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CURAGES PONCELET D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CURAGES PONCELET D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CURAGES PONCELET D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CURAGES PONCELET D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CURAGES PONCELET D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CURAGES PONCELET D
Products information CURAGES PONCELET D

BTW identificatienummer (tax): BE08698669433
Ondernemingsnummer: 1226593017
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 722,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in CURAGES PONCELET D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CURAGES PONCELET D
(Get full report from official database of BE for CURAGES PONCELET D)

Aanvulling soorten activiteiten voor CURAGES PONCELET D
Addition kinds of activities for CURAGES PONCELET D

17310200. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
30890615. Geëxtrudeerde afgewerkte kunststofproducten, nec | Extruded finished plastics products, nec
39539902. Irons, markering of branding | Irons, marking or branding
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij CURAGES PONCELET D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CURAGES PONCELET D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CURAGES PONCELET D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CURAGES PONCELET D. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie beton (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

 • Constructeur/ monteur (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Plan lezen (stuktekeningen, montage plan...) Lassen (half automaat, TIG) Metaalbewerkingen (zagen, slijpen, plooien, boren, haaks monteren) Montage: In atelier de stukken samenstellen, op verplaatsing de eindproducten afmonteren. Werken in de hoogte Kwaliteit en veiligheid primeren

 • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

 • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

 • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

 • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

  Regio: VIERSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Zelfstandige activiteit

  “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

 • Ervaren tuinman (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant te Kalmthout zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman voor 1 dag in de week(eventueel op zaterdag) De eerste dagen zal je meelopen met de werkgever daarna zal je zelfstandig op pad gaan naar klanten. Je krijgt een camionette met aanhangwagen ter beschikking tijdens de werkuren. Deze camionette is niet voor privégebruik, je moet dus zelf naar Kalmthout geraken. Een eerste werkervaring is een vereiste aangezien je snel inzetbaar moet zijn. Belangrijk; ervaren/zelstandig/representatief

Zoek naar antwoorden van CURAGES PONCELET D in sociale netwerken
Look for responds of CURAGES PONCELET D in social networks

Lees alle opmerkingen voor CURAGES PONCELET D. Laat een reactie achter voor CURAGES PONCELET D. CURAGES PONCELET D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CURAGES PONCELET D. Leave a respond for CURAGES PONCELET D. CURAGES PONCELET D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CURAGES PONCELET D op de google maps. Adres en contacten CURAGES PONCELET D
Location of CURAGES PONCELET D on the google maps. Address and contacts of CURAGES PONCELET D

Andere gerelateerde bedrijven als come CURAGES PONCELET D CURAGES PONCELET D: DANNY LIPPENS | HEINO CLAASEN | STEFAAN DEPOORTER | WILLEM RIEMENS | CLUB

Other related companies as CURAGES PONCELET D: DANNY LIPPENS | HEINO CLAASEN | STEFAAN DEPOORTER | WILLEM RIEMENS | CLUB

CURAGES PONCELET D is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CURAGES PONCELET D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08698669433. Het bedrijf CURAGES PONCELET D bevindt zich op het adres: Quai Henri-Borguet 41; 4032; Liège 1 (Chênée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 722,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Producten gemaakt in CURAGES PONCELET D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CURAGES PONCELET D is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CURAGES PONCELET D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CURAGES PONCELET D, openstaande posities, locatie van CURAGES PONCELET D op de kaart.

CURAGES PONCELET D is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is CURAGES PONCELET D, company assigned to the tax number BE08698669433. The company CURAGES PONCELET D is located at the address: Quai Henri-Borguet 41; 4032; Liège 1 (Chênée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 722,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. Products created in CURAGES PONCELET D were not found.
The main activity of CURAGES PONCELET D is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CURAGES PONCELET D is not available. You also can look at reviews of CURAGES PONCELET D, open positions, location of CURAGES PONCELET D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CURAGES PONCELET D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CURAGES PONCELET D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CURAGES PONCELET D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CURAGES PONCELET D, employees, financial statistics.