Containerdienst Van Roy NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Containerdienst Van Roy NV
Private companiesDepository Institutions • Containerdienst Van Roy NV

Contactgegevens Containerdienst Van Roy NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Containerdienst Van Roy NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Containerdienst Van Roy NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 151; 9470; Denderleeuw, België

Telefoon (phone): 053 66 61 38 (+32-053 66 61 38) 053 66 61 38 (+32-053 66 61 38)

Fax (fax): 053 67 12 41 (+32-053 67 12 41) 053 67 12 41 (+32-053 67 12 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Containerdienst Van Roy NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Containerdienst Van Roy NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Containerdienst Van Roy NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Containerdienst Van Roy NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Containerdienst Van Roy NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Containerdienst Van Roy NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Containerdienst Van Roy NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Containerdienst Van Roy NV
Products information Containerdienst Van Roy NV

BTW identificatienummer (tax): BE01187316894
Ondernemingsnummer: 5611236572
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 296,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Containers for waste & dumping (Rental & transport); Waste paper; Recycling companies; Drain pipes (Unblocking); Waste management

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Containerdienst Van Roy NV
(Get full report from official database of BE for Containerdienst Van Roy NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Containerdienst Van Roy NV
Addition kinds of activities for Containerdienst Van Roy NV

326905. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
571299. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
28740103. Diammoniumfosfaat | Diammonium phosphate
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
59991302. Parfums en colognes | Perfumes and colognes
79991514. Wax museum, commercieel | Wax museum, commercial

Werken bij Containerdienst Van Roy NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Containerdienst Van Roy NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Containerdienst Van Roy NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Containerdienst Van Roy NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

 • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: ADECCO GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

 • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

 • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

 • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

 • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: WATER-LINK

  Type: Studentenjob

  Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

 • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CARE TALENTS

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

 • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

 • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

  Type: Vaste Job

  Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

Zoek naar antwoorden van Containerdienst Van Roy NV in sociale netwerken
Look for responds of Containerdienst Van Roy NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Containerdienst Van Roy NV. Laat een reactie achter voor Containerdienst Van Roy NV. Containerdienst Van Roy NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Containerdienst Van Roy NV. Leave a respond for Containerdienst Van Roy NV. Containerdienst Van Roy NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Containerdienst Van Roy NV op de google maps. Adres en contacten Containerdienst Van Roy NV
Location of Containerdienst Van Roy NV on the google maps. Address and contacts of Containerdienst Van Roy NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Containerdienst Van Roy NV Containerdienst Van Roy NV: DOCUMENTATION ET RECHERCHES | DRUKKERIJ DENEEF | Cave de Justine (La) | PH. MAHILLON | CONTINUGA NV

Other related companies as Containerdienst Van Roy NV: DOCUMENTATION ET RECHERCHES | DRUKKERIJ DENEEF | Cave de Justine (La) | PH. MAHILLON | CONTINUGA NV

Containerdienst Van Roy NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Containerdienst Van Roy NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01187316894. Het bedrijf Containerdienst Van Roy NV bevindt zich op het adres: Veldstraat 151; 9470; Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 296,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport); Waste paper; Recycling companies; Drain pipes (Unblocking); Waste management.
De hoofdactiviteit van Containerdienst Van Roy NV is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Containerdienst Van Roy NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Containerdienst Van Roy NV, openstaande posities, locatie van Containerdienst Van Roy NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Containerdienst Van Roy NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Containerdienst Van Roy NV, company assigned to the tax number BE01187316894. The company Containerdienst Van Roy NV is located at the address: Veldstraat 151; 9470; Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 296,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport); Waste paper; Recycling companies; Drain pipes (Unblocking); Waste management.
The main activity of Containerdienst Van Roy NV is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Containerdienst Van Roy NV is not available. You also can look at reviews of Containerdienst Van Roy NV, open positions, location of Containerdienst Van Roy NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Containerdienst Van Roy NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Containerdienst Van Roy NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Containerdienst Van Roy NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Containerdienst Van Roy NV, employees, financial statistics.