CHRIST VEREECKE EN ZOON

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • CHRIST VEREECKE EN ZOON
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • CHRIST VEREECKE EN ZOON

Contactgegevens CHRIST VEREECKE EN ZOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIST VEREECKE EN ZOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIST VEREECKE EN ZOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Callemansputtestraat 34; 9940; Evergem (Ertvelde), België

Telefoon (phone): 09 344 40 07 (+32-09 344 40 07) 09 344 40 07 (+32-09 344 40 07)

Fax (fax): 09 344 02 68 (+32-09 344 02 68) 09 344 02 68 (+32-09 344 02 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIST VEREECKE EN ZOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIST VEREECKE EN ZOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIST VEREECKE EN ZOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIST VEREECKE EN ZOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIST VEREECKE EN ZOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIST VEREECKE EN ZOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIST VEREECKE EN ZOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIST VEREECKE EN ZOON
Products information CHRIST VEREECKE EN ZOON

BTW identificatienummer (tax): BE06003997802
Ondernemingsnummer: 4619445800
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Drain pipes (Unblocking); Tankcleaning

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIST VEREECKE EN ZOON
(Get full report from official database of BE for CHRIST VEREECKE EN ZOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIST VEREECKE EN ZOON
Addition kinds of activities for CHRIST VEREECKE EN ZOON

5014. Banden en buizen | Tires and tubes
275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
20130209. Varkensvlees, Gepekeld: Van gekocht vlees | Pork, pickled: from purchased meat
20320301. Beefbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef broth: packaged in cans, jars, etc.
20790201. Compound shortenings | Compound shortenings
34420501. Baseboards, metaal | Baseboards, metal
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
36449901. Visdraad (elektrisch bedradingsgereedschap) | Fish wire (electrical wiring tool)
57149902. gordijnen | Draperies
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij CHRIST VEREECKE EN ZOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIST VEREECKE EN ZOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIST VEREECKE EN ZOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIST VEREECKE EN ZOON. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je behandelt aanvragen van offertes en orders en zorgt dat de klant deze tijdig ontvangt. - Je zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van aanvragen en klantenorders. - Samen met je collega's bied jij de klant first class service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van cross- en upsell mogelijkheden, maar ook op downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

 • Receptie grondstoffen (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: AMBY WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent bakkerij (weekend) (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Studentenjob

  Instaan voor de verkoop van brood en charcuterie Klanten bedienen Bedienen van kassa Winkel op orde houden Gebakjes en taarten presenteren in de toog 

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

 • Kelner (LEMBEEK)

  Regio: LEMBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

 • Verkoop toonbank (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Jobmatch

  Type: Vaste Job

  Je onthaalt onze klanten (loodgieters, verwarmingsspecialisten,...) Je zorgt dat de winkel er professioneel en net uitziet. Je staat in voor de verkoop, het technisch advies en levert een gepersonaliseerde service en dienst na verkoop aan de klant ; Je zorgt voor de correcte afhandeling van binnenkomende goederen en stockeert deze op de correcte plaats in onze winkel

 • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

  Type: Vaste Job

  Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

 • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

 • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: McDonald's Knokke

  Type: Flexijob

  Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van CHRIST VEREECKE EN ZOON in sociale netwerken
Look for responds of CHRIST VEREECKE EN ZOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIST VEREECKE EN ZOON. Laat een reactie achter voor CHRIST VEREECKE EN ZOON. CHRIST VEREECKE EN ZOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIST VEREECKE EN ZOON. Leave a respond for CHRIST VEREECKE EN ZOON. CHRIST VEREECKE EN ZOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIST VEREECKE EN ZOON op de google maps. Adres en contacten CHRIST VEREECKE EN ZOON
Location of CHRIST VEREECKE EN ZOON on the google maps. Address and contacts of CHRIST VEREECKE EN ZOON

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIST VEREECKE EN ZOON CHRIST VEREECKE EN ZOON: COIFFURE DENISE | K.W.C. BELGIQUE | JEAN HUYBRECHTS | COIFFURE SISI | MICHEL THIRION

Other related companies as CHRIST VEREECKE EN ZOON: COIFFURE DENISE | K.W.C. BELGIQUE | JEAN HUYBRECHTS | COIFFURE SISI | MICHEL THIRION

CHRIST VEREECKE EN ZOON is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIST VEREECKE EN ZOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003997802. Het bedrijf CHRIST VEREECKE EN ZOON bevindt zich op het adres: Callemansputtestraat 34; 9940; Evergem (Ertvelde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Tankcleaning.
De hoofdactiviteit van CHRIST VEREECKE EN ZOON is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIST VEREECKE EN ZOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIST VEREECKE EN ZOON, openstaande posities, locatie van CHRIST VEREECKE EN ZOON op de kaart.

CHRIST VEREECKE EN ZOON is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIST VEREECKE EN ZOON, company assigned to the tax number BE06003997802. The company CHRIST VEREECKE EN ZOON is located at the address: Callemansputtestraat 34; 9940; Evergem (Ertvelde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Tankcleaning.
The main activity of CHRIST VEREECKE EN ZOON is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIST VEREECKE EN ZOON is not available. You also can look at reviews of CHRIST VEREECKE EN ZOON, open positions, location of CHRIST VEREECKE EN ZOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIST VEREECKE EN ZOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIST VEREECKE EN ZOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIST VEREECKE EN ZOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIST VEREECKE EN ZOON, employees, financial statistics.