Allo Vidange Rapide

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Allo Vidange Rapide
Private companiesRailroad Transportation • Allo Vidange Rapide

Contactgegevens Allo Vidange Rapide: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allo Vidange Rapide: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allo Vidange Rapide

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue René Jurdant 35; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 02 652 36 76; 010 45 48 03; 0475 51 67 46 (+32-02 652 36 76; 010 45 48 03; 0475 51 67 46) 02 652 36 76; 010 45 48 03; 0475 51 67 46 (+32-02 652 36 76; 010 45 48 03; 0475 51 67 46)

Fax (fax): +32 (53) 571-42-55 +32 (53) 571-42-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allo Vidange Rapide: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allo Vidange Rapide"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allo Vidange Rapide"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allo Vidange Rapide, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allo Vidange Rapide. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allo Vidange Rapide, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allo Vidange Rapide. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allo Vidange Rapide
Products information Allo Vidange Rapide

BTW identificatienummer (tax): BE05464843750
Ondernemingsnummer: 4657073974
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Containers for waste & dumping (Rental & transport)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allo Vidange Rapide
(Get full report from official database of BE for Allo Vidange Rapide)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allo Vidange Rapide
Addition kinds of activities for Allo Vidange Rapide

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
35320207. Sedimentatie machines, minerale | Sedimentation machinery, mineral
35590400. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
35990103. Reuzenrad | Ferris wheels
38260114. spectrometers | Spectrometers
57199900. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
73199903. Poster reclame dienst, behalve buiten | Poster advertising service, except outdoor

Werken bij Allo Vidange Rapide: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allo Vidange Rapide: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allo Vidange Rapide. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allo Vidange Rapide. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende debiteuren (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende debiteuren ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzorgt het dagelijks beheer van de invorderingsportefeuille in collectieve schuldenregeling Je contacteert bemiddelaars en andere partijen Je zorgt voor een correcte afhandeling en opvolging van het verloop van een dossier Je staat in voor de invordering van de nog openstaande bedragen, analyse van de voorstellen en het afsluiten van de dossiers

 • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: SECRETARY PLUS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

 • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

  Type: Studentenjob

  De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

 • Process Engineer (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

 • IT Business Officer (m/v) (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: VANDAPOWER

  Type: Vaste Job

  Vandapower in Oosterzele produceert en verdeelt hoogwaardige componenten voor industriële batterijen. Vandapower is een sterk groeiend bedrijf met klanten in heel Europa en met opstartende activiteiten in de markten van Noord- en Zuid-Amerika. In deze rol ben je het contact tussen IT en de medewerkers in ons bedrijf met locaties in Oosterzele en Austin (Texas). Je werkt samen met sales, customer service, warehouse, procurement, finance en HR omtrent de opzet en het beheer van onze ondersteunende IT-oplossingen, zijnde Office 365 en Globis ERP. Je ondersteunt de ontwikkeling en implementatie van IT-oplossingen, en bent verantwoordelijk voor het bewaken van nieuwe of veranderende processen en functionaliteiten. Je verbetert onze IT-oplossingen en onze rapporteringen (in Pentaho), en je beheert onze databases en maakt je lay-outs in Jasper Soft. Daarnaast onderhoud je de prestaties van onze SQL-database, en schrijf en optimaliseer je SQL- queries.

 • TECHNIEKER (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: SEABRIDGE

  Type: Vaste Job

  - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

 • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ENGIE Electrabel

  Type: Vaste Job

  De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

 • Balieverkoper (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

 • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

Zoek naar antwoorden van Allo Vidange Rapide in sociale netwerken
Look for responds of Allo Vidange Rapide in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allo Vidange Rapide. Laat een reactie achter voor Allo Vidange Rapide. Allo Vidange Rapide bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allo Vidange Rapide. Leave a respond for Allo Vidange Rapide. Allo Vidange Rapide on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allo Vidange Rapide op de google maps. Adres en contacten Allo Vidange Rapide
Location of Allo Vidange Rapide on the google maps. Address and contacts of Allo Vidange Rapide

Andere gerelateerde bedrijven als come Allo Vidange Rapide Allo Vidange Rapide: Van Hoof N | MAISON DE L?ENFANT | ANKA NV | Syndicats Chr茅tiens | DE VESTIBULE & FILS

Other related companies as Allo Vidange Rapide: Van Hoof N | MAISON DE L?ENFANT | ANKA NV | Syndicats Chr茅tiens | DE VESTIBULE & FILS

Allo Vidange Rapide is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allo Vidange Rapide, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05464843750. Het bedrijf Allo Vidange Rapide bevindt zich op het adres: Avenue René Jurdant 35; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 623,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Containers for waste & dumping (Rental & transport).
De hoofdactiviteit van Allo Vidange Rapide is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allo Vidange Rapide is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allo Vidange Rapide, openstaande posities, locatie van Allo Vidange Rapide op de kaart.

Allo Vidange Rapide is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allo Vidange Rapide, company assigned to the tax number BE05464843750. The company Allo Vidange Rapide is located at the address: Avenue René Jurdant 35; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 623,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rubbish removal. List of products are Containers for waste & dumping (Rental & transport).
The main activity of Allo Vidange Rapide is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Allo Vidange Rapide is not available. You also can look at reviews of Allo Vidange Rapide, open positions, location of Allo Vidange Rapide on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allo Vidange Rapide, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allo Vidange Rapide, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allo Vidange Rapide, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allo Vidange Rapide, employees, financial statistics.