ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

Contactgegevens ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bilken 27; 9991; Maldegem (Adegem), België

Telefoon (phone): 03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73 (+32-03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73) 03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73 (+32-03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73)

Fax (fax): 050 72 03 85 (+32-050 72 03 85) 050 72 03 85 (+32-050 72 03 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
Products information ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05800201416
Ondernemingsnummer: 8645385742
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Cleaning - Industrial; Tankcleaning; Environmental pollution contro

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
(Get full report from official database of BE for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
Addition kinds of activities for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

074100. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
209999. Voedingspreparaten, nec, nec | Food preparations, nec, nec
549902. Drankwinkels | Beverage stores
51530101. Gerst | Barley
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Ben jij gemaakt voor de horecasector? (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Bedienen van klanten in een gezellige brasserie - Serveren van dranken, koude en warme gerechten - Opnemen van bestellingen - Steeds klaarstaan voor klanten

 • Administratief bediende met kennis coreldraw m/v (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in het leveren en fabriceren van voedingsproducten (al dan niet portieverpakt), die voornamelijk bestemd zijn voor horecagroothandelaars en cateringbedrijven. De klant heeft zijn gamma verder uitgebreid met artikels die bestemd zijn voor de retail. Hun klanten zitten verdeeld over gans Europa. In samenspraak met de klanten zorg je dat hun gewenste afdruk druktechnisch en met oog voor detail op de verpakking wordt geprint. Je zorgt voor het maken van een proefdruk, zet dit in een werktekening, checkt de kleuren,... Ook beschik je over sterke administratieve skills en weet je georganiseerd je werk op te volgen. Als de voorraad van een bepaalde klant bijna op is ga je proactief te werk en check je of er nog extra gedrukt moet weorden. Verder sta je ook in voor maken van folders om aan de klanten te geven. Als je productfoto's kan trekken om te gebruiken in de folders is dit een groot pluspunt. Maandelijks staan er ook een aantal producten in de aanbieding. Hiervoor ontwerp je eveneens de folder. Je bent de enige persoon in het bedrijf die instaat voor de grafische afdeling. Creatieve en innovatieve zielen kunnen mogelijk hun ei voldoende kwijt in deze functie. Je hebt minstens enkele jaren als administatief bediende! Kunnen werken met Coreldraw is een must! Belangrijk om te weten is dat het bedrijf in de zomervakantie in totaal 3 weken collectief gesloten is. Eveneens is het bedrijf gesloten tussen kerst en nieuw

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

 • Huishoudhulp (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Agilitas Roeselare

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

 • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

 • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ATMETIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

 • Test & Repair Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

 • kuisen/ afwas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: FINESSE

  Type: Flexijob

  zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Laat een reactie achter voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Leave a respond for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA op de google maps. Adres en contacten ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
Location of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA on the google maps. Address and contacts of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: De Jaegher | VANGHELUWE | EvYana BVBA | Sac Balladin | De Linde F

Other related companies as ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: De Jaegher | VANGHELUWE | EvYana BVBA | Sac Balladin | De Linde F

ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05800201416. Het bedrijf ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA bevindt zich op het adres: Bilken 27; 9991; Maldegem (Adegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Tankcleaning; Environmental pollution contro.
De hoofdactiviteit van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, openstaande posities, locatie van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, company assigned to the tax number BE05800201416. The company ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is located at the address: Bilken 27; 9991; Maldegem (Adegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Cleaning - Industrial; Tankcleaning; Environmental pollution contro.
The main activity of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is not available. You also can look at reviews of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, open positions, location of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, employees, financial statistics.