Agrignia SCRL

Contactgegevens Agrignia SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agrignia SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agrignia SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue J.B. Joannès 9; 4253; Geer (Darion), België

Telefoon (phone): 0475 28 36 49; 019 58 87 41 (+32-0475 28 36 49; 019 58 87 41) 0475 28 36 49; 019 58 87 41 (+32-0475 28 36 49; 019 58 87 41)

Fax (fax): 019 58 70 69 (+32-019 58 70 69) 019 58 70 69 (+32-019 58 70 69)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agrignia SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agrignia SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agrignia SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agrignia SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agrignia SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agrignia SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agrignia SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agrignia SCRL
Products information Agrignia SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01943176269
Ondernemingsnummer: 5453033447
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Drain pipes (Unblocking); Agricultural machines & supplies - Retail

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agrignia SCRL
(Get full report from official database of BE for Agrignia SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agrignia SCRL
Addition kinds of activities for Agrignia SCRL

17529900. Vloerbedekking en vloerwerk, nec, nec | Floor laying and floor work, nec, nec
32110401. Plaatglas, gepolijst en ruw | Plate glass, polished and rough
34440100. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
35320401. Kooien, mijnschacht | Cages, mine shaft
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only

Werken bij Agrignia SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agrignia SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agrignia SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agrignia SCRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

 • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

 • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

 • Callcentermedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

 • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

 • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

 • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

 • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET PREPAREEKE

  Type: Studentenjob

  In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

 • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

 • Business Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Agrignia SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Agrignia SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agrignia SCRL. Laat een reactie achter voor Agrignia SCRL. Agrignia SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agrignia SCRL. Leave a respond for Agrignia SCRL. Agrignia SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agrignia SCRL op de google maps. Adres en contacten Agrignia SCRL
Location of Agrignia SCRL on the google maps. Address and contacts of Agrignia SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Agrignia SCRL Agrignia SCRL: FLCYPRES SA | JEAN-PIERRE SERBRUYNS | SIEDLE | ASSURANCES TUFANO | JEANNE MAILLET

Other related companies as Agrignia SCRL: FLCYPRES SA | JEAN-PIERRE SERBRUYNS | SIEDLE | ASSURANCES TUFANO | JEANNE MAILLET

Agrignia SCRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agrignia SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01943176269. Het bedrijf Agrignia SCRL bevindt zich op het adres: Rue J.B. Joannès 9; 4253; Geer (Darion). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Drain pipes (Unblocking); Agricultural machines & supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van Agrignia SCRL is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agrignia SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agrignia SCRL, openstaande posities, locatie van Agrignia SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agrignia SCRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agrignia SCRL, company assigned to the tax number BE01943176269. The company Agrignia SCRL is located at the address: Rue J.B. Joannès 9; 4253; Geer (Darion). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubbish removal. List of products are Drain pipes (Unblocking); Agricultural machines & supplies - Retail.
The main activity of Agrignia SCRL is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Agrignia SCRL is not available. You also can look at reviews of Agrignia SCRL, open positions, location of Agrignia SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agrignia SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agrignia SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agrignia SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agrignia SCRL, employees, financial statistics.