WASE AUTOBANDEN SERVICE NV

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • WASE AUTOBANDEN SERVICE NV
Private companiesApparel and Accessory Stores • WASE AUTOBANDEN SERVICE NV

Contactgegevens WASE AUTOBANDEN SERVICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASE AUTOBANDEN SERVICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WASE AUTOBANDEN SERVICE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schippersweg 19 2811 Hombeek, België

Telefoon (phone): 32.15 41 60 60 32.15 41 60 60

Fax (fax): 32.15 43 22 97 32.15 43 22 97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASE AUTOBANDEN SERVICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASE AUTOBANDEN SERVICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASE AUTOBANDEN SERVICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASE AUTOBANDEN SERVICE NV
Products information WASE AUTOBANDEN SERVICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02268646240
Ondernemingsnummer: 7598937988
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Tyres and accessories

Product categorie (product category): Rubber; Rubber and Plastics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASE AUTOBANDEN SERVICE NV
(Get full report from official database of BE for WASE AUTOBANDEN SERVICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WASE AUTOBANDEN SERVICE NV
Addition kinds of activities for WASE AUTOBANDEN SERVICE NV

1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
382904. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
16230101. Gas hoofdconstructie | Gas main construction
23819904. Handschoenen, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, woven or knit: made from purchased materials
33539903. Buizen, gelast, aluminium | Tubes, welded, aluminum
36690106. Rookmelders | Smoke detectors
39990814. Naaien kits, nieuwigheid | Sewing kits, novelty

Werken bij WASE AUTOBANDEN SERVICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASE AUTOBANDEN SERVICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht met passie om te werken in een warenhuis regio Zottegem. Je zal voornamelijk ingezet worden op de drankenafdeling en de kassa.

  • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van WASE AUTOBANDEN SERVICE NV in sociale netwerken
Look for responds of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. Laat een reactie achter voor WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. WASE AUTOBANDEN SERVICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. Leave a respond for WASE AUTOBANDEN SERVICE NV. WASE AUTOBANDEN SERVICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASE AUTOBANDEN SERVICE NV op de google maps. Adres en contacten WASE AUTOBANDEN SERVICE NV
Location of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV on the google maps. Address and contacts of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WASE AUTOBANDEN SERVICE NV WASE AUTOBANDEN SERVICE NV: S.K. MOELINGEN | Ter Pinte | E.P.S. | FRANS HAEST | ELEN DIDIER

Other related companies as WASE AUTOBANDEN SERVICE NV: S.K. MOELINGEN | Ter Pinte | E.P.S. | FRANS HAEST | ELEN DIDIER

WASE AUTOBANDEN SERVICE NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02268646240. Het bedrijf WASE AUTOBANDEN SERVICE NV bevindt zich op het adres: Schippersweg 19 2811 Hombeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rubber; Rubber and Plastics. Lijst met producten zijn Tyres and accessories.
De hoofdactiviteit van WASE AUTOBANDEN SERVICE NV is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASE AUTOBANDEN SERVICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, openstaande posities, locatie van WASE AUTOBANDEN SERVICE NV op de kaart.

WASE AUTOBANDEN SERVICE NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, company assigned to the tax number BE02268646240. The company WASE AUTOBANDEN SERVICE NV is located at the address: Schippersweg 19 2811 Hombeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rubber; Rubber and Plastics. List of products are Tyres and accessories.
The main activity of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV is not available. You also can look at reviews of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, open positions, location of WASE AUTOBANDEN SERVICE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASE AUTOBANDEN SERVICE NV, employees, financial statistics.