SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE
Private companiesUnited States Postal Service • SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE

Contactgegevens SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LIMBOURG STIRUM 5; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24601017 (+32-24601017) 24601017 (+32-24601017)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE
Products information SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Services: Toilettage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Services pour animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE
(Get full report from official database of BE for SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE
Addition kinds of activities for SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE

07619901. Bemanningsleden, boerenarbeid: aanbestedende diensten | Crew leaders, farm labor: contracting services
24990600. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
58120500. Familie restaurants | Family restaurants
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec

Werken bij SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • customer service export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service export sta je in voor: de algemene dienstverlening opvolgen en controleren volgens de overeengekomen bepalingen voor jouw klanten de facturatie van het transport voorbereiden alle informatie verzamelen met betrekking tot de vrachtprijs en het transport alle nodige transporten regelen en opvolgen van de kaai opstellen en controleren van documenten en aan de klanten dienstverleners ... overhandigen de documenten voor de opvolging van de activiteiten invullen afwijkingen vaststellen en verbeteringen voorstellen klachtenbehandeling

  • AUTOTECHNIEKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het onderhoud van de wagens. Dit houdt in dat je zowel kleine als grote herstellingen dient uit te voeren. Dit doe je op een efficiënte en kwalitatieve manier.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student verkoop bakkerij zondag voormiddag en feestdagen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant bakkerij te Rumbeke zijn wij op zoek naar een student die elke (of om de twee weken) zich op zondag voormiddag kan vrijmaken en elke feestdag wil meehelpen in de bakkerij mits het op feestdagen in de bakkerij uitzonderlijk druk is.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE in sociale netwerken
Look for responds of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. Laat een reactie achter voor SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. Leave a respond for SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE. SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE op de google maps. Adres en contacten SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE
Location of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE on the google maps. Address and contacts of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE: COIFFURE BRIGITTA | De Foer P | JOSETTE | LORNOY SPORT | De Coster L

Other related companies as SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE: COIFFURE BRIGITTA | De Foer P | JOSETTE | LORNOY SPORT | De Coster L

SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE bevindt zich op het adres: AVENUE LIMBOURG STIRUM 5; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Royal Canin. Services pour animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Services: Toilettage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, openstaande posities, locatie van SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, company assigned to the tax number BE01486419677. The company SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE is located at the address: AVENUE LIMBOURG STIRUM 5; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Royal Canin. Services pour animaux domestiques. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Accessoires,Alimentation pour Animaux Domestiques.. Services: Toilettage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE is not available. You also can look at reviews of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, open positions, location of SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SCHAERLAEKENS VAN DE VELDE, employees, financial statistics.