AVEVE SINT-NIKLAAS

Contactgegevens AVEVE SINT-NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVEVE SINT-NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVEVE SINT-NIKLAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPELSTRAAT 100; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37768141 (+32-37768141) 37768141 (+32-37768141)

Fax (fax): +32 (56) 186-24-73 +32 (56) 186-24-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVEVE SINT-NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVEVE SINT-NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVEVE SINT-NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVEVE SINT-NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVEVE SINT-NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVEVE SINT-NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVEVE SINT-NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVEVE SINT-NIKLAAS
Products information AVEVE SINT-NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE04744689941
Ondernemingsnummer: 5468414306
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de No?l,Articles de P?ques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Fleurs and plantes. Quincailleries. Souvenirs and objets artisanaux. Articles de jardin. Animaux domestiques and accessoires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVEVE SINT-NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for AVEVE SINT-NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVEVE SINT-NIKLAAS
Addition kinds of activities for AVEVE SINT-NIKLAAS

35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
37280400. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
50640100. Elektrische apparaten, grote | Electrical appliances, major
76990504. Industriële machines en apparatuur reparatie | Industrial machinery and equipment repair
76991503. Reparatie van fotografische apparatuur | Photographic equipment repair
89990600. Lezingendiensten | Lecturing services

Werken bij AVEVE SINT-NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVEVE SINT-NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVEVE SINT-NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVEVE SINT-NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Onderhoudstechnieker / Procestechnieker (bouwmateriaal) - 2 ploegen (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker voer je curatief en preventief onderhoud uit aan de installaties los je PLC-storingen op en volg je geautomatiseerde processen op (her)programmeer je de oven- en drogerijprocessen ondersteun je operatoren bij storingen en omstellingen sta je in voor de meet- en regeltechnieken Bedrijfsprofiel : Bedrijf in bouwmateriaal te Beerse met een 120-tal vaste werknemers

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

Zoek naar antwoorden van AVEVE SINT-NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of AVEVE SINT-NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVEVE SINT-NIKLAAS. Laat een reactie achter voor AVEVE SINT-NIKLAAS. AVEVE SINT-NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVEVE SINT-NIKLAAS. Leave a respond for AVEVE SINT-NIKLAAS. AVEVE SINT-NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVEVE SINT-NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten AVEVE SINT-NIKLAAS
Location of AVEVE SINT-NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of AVEVE SINT-NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come AVEVE SINT-NIKLAAS AVEVE SINT-NIKLAAS: J.M. DASNOIS | Perle d'Orient (La) | Elégance Coiffure | VERVAECKE | JASPERSE O.N.O

Other related companies as AVEVE SINT-NIKLAAS: J.M. DASNOIS | Perle d'Orient (La) | Elégance Coiffure | VERVAECKE | JASPERSE O.N.O

AVEVE SINT-NIKLAAS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVEVE SINT-NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04744689941. Het bedrijf AVEVE SINT-NIKLAAS bevindt zich op het adres: KAPELSTRAAT 100; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 722,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Royal Canin. Fleurs and plantes. Quincailleries. Souvenirs and objets artisanaux. Articles de jardin. Animaux domestiques and accessoires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de No?l,Articles de P?ques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van AVEVE SINT-NIKLAAS is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVEVE SINT-NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVEVE SINT-NIKLAAS, openstaande posities, locatie van AVEVE SINT-NIKLAAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVEVE SINT-NIKLAAS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVEVE SINT-NIKLAAS, company assigned to the tax number BE04744689941. The company AVEVE SINT-NIKLAAS is located at the address: KAPELSTRAAT 100; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 722,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Royal Canin. Fleurs and plantes. Quincailleries. Souvenirs and objets artisanaux. Articles de jardin. Animaux domestiques and accessoires. List of products are Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de No?l,Articles de P?ques.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of AVEVE SINT-NIKLAAS is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVEVE SINT-NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of AVEVE SINT-NIKLAAS, open positions, location of AVEVE SINT-NIKLAAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVEVE SINT-NIKLAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVEVE SINT-NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVEVE SINT-NIKLAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVEVE SINT-NIKLAAS, employees, financial statistics.