AVEVE HOBBY VERT

Contactgegevens AVEVE HOBBY VERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVEVE HOBBY VERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVEVE HOBBY VERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PEUPLIERS 2A; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71785971 (+32-71785971) 71785971 (+32-71785971)

Fax (fax): +32 (82) 126-69-99 +32 (82) 126-69-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVEVE HOBBY VERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVEVE HOBBY VERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVEVE HOBBY VERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVEVE HOBBY VERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVEVE HOBBY VERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVEVE HOBBY VERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVEVE HOBBY VERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVEVE HOBBY VERT
Products information AVEVE HOBBY VERT

BTW identificatienummer (tax): BE03084381103
Ondernemingsnummer: 6597534179
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Plantes,Fleurs.. Produits: Sapins de No?l,Fleurs Coupées,Plantes.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Fleurs and plantes. Plantes and fleurs Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVEVE HOBBY VERT
(Get full report from official database of BE for AVEVE HOBBY VERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVEVE HOBBY VERT
Addition kinds of activities for AVEVE HOBBY VERT

225901. Handschoenen en mittens, breien | Gloves and mittens, knit
354402. Jigs and fixtures | Jigs and fixtures
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
33130200. Ferroalliages | Ferroalloys
40119900. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
50329901. Aggregaat | Aggregate
59459900. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec

Werken bij AVEVE HOBBY VERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVEVE HOBBY VERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVEVE HOBBY VERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVEVE HOBBY VERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • JOBSTUDENT horeca (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Sunset

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak zoeken wij een gemotiveerde jobstudent. U werkt aan de bar en in de zaal. Periode : weekends en schoolvakantie

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Zaalverantwoordelijke (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: RESTAURANT ZITA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar zaalverantwoordelijken om ons team te versterken. Je zal instaan voor volgende taken: -Bestellingen opnemen, borden opdienen en afruimen -dranken serveren -tafels afruimen en opnieuw dekken, etc. Daarnaast help je mee voor de reservaties, het beantwoorden van e-mails en het opvolgen van bestellingen.

  • Teamleader 2 ploegen (productie Wilrijk) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: COCA-COLA ENTERPRISES BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Is mensen coachen jou op het lijf geschreven en spreekt het werken in een performante productieomgeving jou aan? Ben je sterk in planning en organiseren en mag er ook een administratief luik aan de job zijn? Dan is de functie van Teamleader echt iets voor jou. De site van Coca-Cola European Partners in Wilrijk heeft zeer veel know-how, biedt je een opleidingstraject op maat en geeft je de kans om een breed scala aan projecten uit te werken. Taken: Verantwoordelijkheid voor de prestaties van de ploeg, inclusief productie en technische dienst, schoonmaak, onderhoud en opstart- en afsluitactiviteiten Coachen en ontwikkelen van een team van een 14-tal operatoren Instaan voor de naleving van het budget Preventieve & correctieve actieplannen voor continue verbetering ontwikkelen Incidentbeheer en het beheer van veiligheids- en gezondheidsrisico’s Arbeidsplanning opstellen en ervoor zorgen dat er op korte termijn kan ingespeeld worden op de schommelingen in de vraag Een topteam rond je opbouwen van gedreven, bekwame mensen Zelf een grote dosis energie toevoegen om elke dag uitmuntende resultaten te halen en kwaliteit te leveren

Zoek naar antwoorden van AVEVE HOBBY VERT in sociale netwerken
Look for responds of AVEVE HOBBY VERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVEVE HOBBY VERT. Laat een reactie achter voor AVEVE HOBBY VERT. AVEVE HOBBY VERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVEVE HOBBY VERT. Leave a respond for AVEVE HOBBY VERT. AVEVE HOBBY VERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVEVE HOBBY VERT op de google maps. Adres en contacten AVEVE HOBBY VERT
Location of AVEVE HOBBY VERT on the google maps. Address and contacts of AVEVE HOBBY VERT

Andere gerelateerde bedrijven als come AVEVE HOBBY VERT AVEVE HOBBY VERT: CENTEA | HEMA | WILLY OSTYN | INSTITUT LOUISE | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as AVEVE HOBBY VERT: CENTEA | HEMA | WILLY OSTYN | INSTITUT LOUISE | PHARMACIES DE GARDE

AVEVE HOBBY VERT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVEVE HOBBY VERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03084381103. Het bedrijf AVEVE HOBBY VERT bevindt zich op het adres: RUE DES PEUPLIERS 2A; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 795,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Royal Canin. Fleurs and plantes. Plantes and fleurs Gr. Lijst met producten zijn Produits: Plantes,Fleurs.. Produits: Sapins de No?l,Fleurs Coupées,Plantes.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van AVEVE HOBBY VERT is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVEVE HOBBY VERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVEVE HOBBY VERT, openstaande posities, locatie van AVEVE HOBBY VERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVEVE HOBBY VERT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVEVE HOBBY VERT, company assigned to the tax number BE03084381103. The company AVEVE HOBBY VERT is located at the address: RUE DES PEUPLIERS 2A; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 795,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Royal Canin. Fleurs and plantes. Plantes and fleurs Gr. List of products are Produits: Plantes,Fleurs.. Produits: Sapins de No?l,Fleurs Coupées,Plantes.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of AVEVE HOBBY VERT is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AVEVE HOBBY VERT is not available. You also can look at reviews of AVEVE HOBBY VERT, open positions, location of AVEVE HOBBY VERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVEVE HOBBY VERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVEVE HOBBY VERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVEVE HOBBY VERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVEVE HOBBY VERT, employees, financial statistics.