VERSTREKEN

Contactgegevens VERSTREKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSTREKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSTREKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTSEWEG 636; 3202; RILLAAR, België

Telefoon (phone): 16500006 (+32-16500006) 16500006 (+32-16500006)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSTREKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSTREKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSTREKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSTREKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSTREKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSTREKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSTREKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSTREKEN
Products information VERSTREKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Abris de Jardin & Cabanes,Outils de Jardinage. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Sapins de No?l.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats.

Product categorie (product category): Royal Canin. Articles de jardin. Souvenirs and objets artisanaux. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSTREKEN
(Get full report from official database of BE for VERSTREKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSTREKEN
Addition kinds of activities for VERSTREKEN

21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
24991203. Doekwikkelsrollen, hout | Cloth winding reels, wood
29929900. Smeeroliën en -vetjes, n.v. | Lubricating oils and greases, nec
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
39490507. kruisbogen | Crossbows
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic
76990300. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services

Werken bij VERSTREKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSTREKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSTREKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSTREKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • Servicetechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de Automotive Sector regio Gent te Deinze zijn wij op zoek naar een Servicetechnieker (m/v) Je zal instaan voor assemblage werk in de productieafdeling Je bent verantwoordelijk voor de installatie, reparatie en het afregelen van de apparatuur ter plaatse bij klanten Je zal ook training en uitleg geven aan klanten Dit is een heel gevarieerde job: productie- en installatiewerk, communicatie met klanten en uitvoeren van installaties en herstellingen.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • Jobstudent Inpakker kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, hoe cool is dat niet? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Kan je als jobstudent enkele dagen in de week werken? Dan is dit zeker mogelijk! Doordat wij met dagcontracten werken kan je 2 of 3 dagen in de week werken tijdens het schooljaar. Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Student with knowledge of Mongolian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of MONGOLIAN and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that Mongolia. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

Zoek naar antwoorden van VERSTREKEN in sociale netwerken
Look for responds of VERSTREKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSTREKEN. Laat een reactie achter voor VERSTREKEN. VERSTREKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSTREKEN. Leave a respond for VERSTREKEN. VERSTREKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSTREKEN op de google maps. Adres en contacten VERSTREKEN
Location of VERSTREKEN on the google maps. Address and contacts of VERSTREKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSTREKEN VERSTREKEN: Lierman P | K.N.P. LEYKAM | D'Hoeve | STUDIO UPSTAIRS AT ERIC'S | KRIS EBREART

Other related companies as VERSTREKEN: Lierman P | K.N.P. LEYKAM | D'Hoeve | STUDIO UPSTAIRS AT ERIC'S | KRIS EBREART

VERSTREKEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSTREKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf VERSTREKEN bevindt zich op het adres: DIESTSEWEG 636; 3202; RILLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Royal Canin. Articles de jardin. Souvenirs and objets artisanaux. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits: Abris de Jardin & Cabanes,Outils de Jardinage. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Sapins de No?l.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
De hoofdactiviteit van VERSTREKEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSTREKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSTREKEN, openstaande posities, locatie van VERSTREKEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERSTREKEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSTREKEN, company assigned to the tax number BE05947143554. The company VERSTREKEN is located at the address: DIESTSEWEG 636; 3202; RILLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Royal Canin. Articles de jardin. Souvenirs and objets artisanaux. Fleurs and plantes. List of products are Produits: Abris de Jardin & Cabanes,Outils de Jardinage. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Sapins de No?l.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chiens,Aliments Déshydratés pour Chats..
The main activity of VERSTREKEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSTREKEN is not available. You also can look at reviews of VERSTREKEN, open positions, location of VERSTREKEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSTREKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSTREKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSTREKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSTREKEN, employees, financial statistics.