CORNELIS WIM

Contactgegevens CORNELIS WIM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORNELIS WIM: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORNELIS WIM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 162; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16444020 (+32-16444020) 16444020 (+32-16444020)

Fax (fax): +32 (19) 264-65-52 +32 (19) 264-65-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORNELIS WIM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORNELIS WIM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORNELIS WIM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORNELIS WIM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORNELIS WIM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORNELIS WIM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORNELIS WIM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORNELIS WIM
Products information CORNELIS WIM

BTW identificatienummer (tax): BE04344512939
Ondernemingsnummer: 1402099609
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Articles de jardin. Animaux domestiques and accessoires. Fleurs and plantes. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORNELIS WIM
(Get full report from official database of BE for CORNELIS WIM)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORNELIS WIM
Addition kinds of activities for CORNELIS WIM

371406. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
483202. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
25310202. Communie tafels, hout | Communion tables, wood
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
51130204. Servetten, papier | Napkins, paper
59990202. Kunstenaars benodigdheden en materialen | Artists' supplies and materials

Werken bij CORNELIS WIM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORNELIS WIM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORNELIS WIM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORNELIS WIM. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • logistieke krachten gezocht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je interesse om in een magazijn aan de slag te gaan en ben je iemand die nauwkeurig te werk gaat? We zijn alvast op zoek naar een aantal orderpickers voor een gekende firma in regio Gent. Aan de hand van een bestelbon haal je de correcte stukken in de juiste hoeveelheden uit het magazijn. Je maakt alles klaar voor verzending. Je bent iemand die de handen uit de mouwen weet te steken en die overweg kan met de computer.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • iT Installateur Satellietcommunicatie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als installateur satellietcommunicatie lever je technische assistentie aan de eindgebruikers en partner netwerken : Je contacteert de lokale scheepsagent om te informeren wanneer het schip waarop de installatie dient te gebeuren in de haven arriveert Aan boord voer je de online installaties uit volgens vooraf bepaalde procedures. Je checkt nadien de werking ervan. Je levert oplossingen voor alle zaken die VSAT / TVRO / IT / Telecom / CCTV gerelateerd zijn Je leidt de eindgebruikers op Je rapporteert de uitgevoerde werken Je assisteert de interne teams bij technische issues en/of vragen

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van CORNELIS WIM in sociale netwerken
Look for responds of CORNELIS WIM in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORNELIS WIM. Laat een reactie achter voor CORNELIS WIM. CORNELIS WIM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORNELIS WIM. Leave a respond for CORNELIS WIM. CORNELIS WIM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORNELIS WIM op de google maps. Adres en contacten CORNELIS WIM
Location of CORNELIS WIM on the google maps. Address and contacts of CORNELIS WIM

Andere gerelateerde bedrijven als come CORNELIS WIM CORNELIS WIM: Peers W | MAISON HINGOT | FLANDRIA RENT | WITTEVRONGEL-MAES | KAWAKEB EL-MOURABI

Other related companies as CORNELIS WIM: Peers W | MAISON HINGOT | FLANDRIA RENT | WITTEVRONGEL-MAES | KAWAKEB EL-MOURABI

CORNELIS WIM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CORNELIS WIM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04344512939. Het bedrijf CORNELIS WIM bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 162; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Royal Canin. Articles de jardin. Animaux domestiques and accessoires. Fleurs and plantes. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van CORNELIS WIM is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORNELIS WIM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORNELIS WIM, openstaande posities, locatie van CORNELIS WIM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CORNELIS WIM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CORNELIS WIM, company assigned to the tax number BE04344512939. The company CORNELIS WIM is located at the address: STATIONSTRAAT 162; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Royal Canin. Articles de jardin. Animaux domestiques and accessoires. Fleurs and plantes. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits & Services: Alimentation pour Animaux Domestiques,Accessoires.. Produits: Sapins de No?l.. Services: Centres de Jardinage.. Types d'Articles: Articles de P?ques,Articles de No?l.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of CORNELIS WIM is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CORNELIS WIM is not available. You also can look at reviews of CORNELIS WIM, open positions, location of CORNELIS WIM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORNELIS WIM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORNELIS WIM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORNELIS WIM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORNELIS WIM, employees, financial statistics.