INDEMANS CHR. SPRL

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • INDEMANS CHR. SPRL
Private companiesDepository Institutions • INDEMANS CHR. SPRL

Contactgegevens INDEMANS CHR. SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDEMANS CHR. SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDEMANS CHR. SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION,1; 1630; LINKEBEEK, België

Telefoon (phone): 23807789 (+32-23807789) 23807789 (+32-23807789)

Fax (fax): +32 (11) 789-81-32 +32 (11) 789-81-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDEMANS CHR. SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDEMANS CHR. SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDEMANS CHR. SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDEMANS CHR. SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDEMANS CHR. SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDEMANS CHR. SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDEMANS CHR. SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDEMANS CHR. SPRL
Products information INDEMANS CHR. SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01460052490
Ondernemingsnummer: 6930969238
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Produits: Vermicides,Pesticides. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens.

Product categorie (product category): Royal Canin. Articles de jardin

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDEMANS CHR. SPRL
(Get full report from official database of BE for INDEMANS CHR. SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDEMANS CHR. SPRL
Addition kinds of activities for INDEMANS CHR. SPRL

4725. Touroperators | Tour operators
08310106. Maple sap verzamelen | Maple sap gathering
36410100. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
56210104. Dames sportkleding | Women's sportswear
79480201. Auto race track operatie | Auto race track operation

Werken bij INDEMANS CHR. SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDEMANS CHR. SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDEMANS CHR. SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDEMANS CHR. SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Deurle 8u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is je voornaamste takenpakket. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Deurle .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken. Oog voor detail, nauwkeurig werken, grondig werken, respect voor de materialen, is heel belangrijk voor het gastgezin.Maandag is de ideale dag, dat je het gastgezin, kan helpen in hun huishouden. Ons gastgezin kijkt uit naar een dynamische dame, die zelf haar planning opstelt en werk ziet, een dynamische aanpak heeft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

Zoek naar antwoorden van INDEMANS CHR. SPRL in sociale netwerken
Look for responds of INDEMANS CHR. SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDEMANS CHR. SPRL. Laat een reactie achter voor INDEMANS CHR. SPRL. INDEMANS CHR. SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDEMANS CHR. SPRL. Leave a respond for INDEMANS CHR. SPRL. INDEMANS CHR. SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDEMANS CHR. SPRL op de google maps. Adres en contacten INDEMANS CHR. SPRL
Location of INDEMANS CHR. SPRL on the google maps. Address and contacts of INDEMANS CHR. SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come INDEMANS CHR. SPRL INDEMANS CHR. SPRL: SUIKERMONDJE | BUREAU R & S | B. DAYEZ | ECOLE MATERN. COMMUNALE | GAR LEO BYLEMANS

Other related companies as INDEMANS CHR. SPRL: SUIKERMONDJE | BUREAU R & S | B. DAYEZ | ECOLE MATERN. COMMUNALE | GAR LEO BYLEMANS

INDEMANS CHR. SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDEMANS CHR. SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460052490. Het bedrijf INDEMANS CHR. SPRL bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION,1; 1630; LINKEBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Royal Canin. Articles de jardin. Lijst met producten zijn Produits: Vermicides,Pesticides. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
De hoofdactiviteit van INDEMANS CHR. SPRL is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDEMANS CHR. SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDEMANS CHR. SPRL, openstaande posities, locatie van INDEMANS CHR. SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INDEMANS CHR. SPRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDEMANS CHR. SPRL, company assigned to the tax number BE01460052490. The company INDEMANS CHR. SPRL is located at the address: RUE DE LA STATION,1; 1630; LINKEBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Royal Canin. Articles de jardin. List of products are Produits: Vermicides,Pesticides. Services: Centres de Jardinage.. Produits: Aliments Déshydratés pour Chats,Aliments Déshydratés pour Chiens..
The main activity of INDEMANS CHR. SPRL is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INDEMANS CHR. SPRL is not available. You also can look at reviews of INDEMANS CHR. SPRL, open positions, location of INDEMANS CHR. SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDEMANS CHR. SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDEMANS CHR. SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDEMANS CHR. SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDEMANS CHR. SPRL, employees, financial statistics.