Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.

Contactgegevens Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Garden Citylaan 14 2610 Wilrijk (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.
Products information Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02662506103
Ondernemingsnummer: 8988159179
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Roofing services

Product categorie (product category): Roofing Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.

34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
38120122. Machmeters | Machmeters
38220400. Hydronische controles | Hydronic controls
57350200. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
61590205. Financiering van vrachtwagens | Truck finance leasing
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
92230400. Correctionele instellingen, niveau van overheid | Correctional institutions, level of government

Werken bij Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende afdeling ondergoed en parfumerie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote winkel in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de ondergoedafdeling. Je bent verantwoordelijk voor jouw afdeling. Je zorgt ervoor dat alles netjes in de rekken komt, bewaart de orde in de rayons, staat de klanten te woord en geeft hen advies.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • Helpdeskmedewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten zowel telefonisch als via een online ticketing systeem. Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren.

  • chauffeur CE pendelritten (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Inhouse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    pendeltransport met een bachewagen doen voor een bepaalde firma die productie doet van sauzen ( mayonaise..) goederen op paletten vervoeren van magazijn A naar magazijn B zelf laden lossen met elektrische transpalet je doet een 4 ritten heen en weer (korte afstanden + wachttijden laden/lossen) op 12 uur u wordt effectief 12 uren op een dag waarna de vrachtwagen wordt doorgegeven. er zijn 4 beginuren : 6u00 7u00 8u009u00

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zonhoven, 12 uur per week. (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Zonhoven. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

Zoek naar antwoorden van Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Leave a respond for Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.. Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.
Location of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.: FLDEXIA LOUISE SCRL | F.C. WOLFSDONK SPORT | LE VIEUX MOULIN | JEAN-LUC PIRLET | DE BROEK

Other related companies as Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A.: FLDEXIA LOUISE SCRL | F.C. WOLFSDONK SPORT | LE VIEUX MOULIN | JEAN-LUC PIRLET | DE BROEK

Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02662506103. Het bedrijf Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Garden Citylaan 14 2610 Wilrijk (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Roofing Services. Lijst met producten zijn Roofing services.
De hoofdactiviteit van Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02662506103. The company Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. is located at the address: Garden Citylaan 14 2610 Wilrijk (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 157,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Roofing Services. List of products are Roofing services.
The main activity of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., open positions, location of Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerps Dakbedrijf & Hersteldienst B.V.B.A., employees, financial statistics.