TRANSPORTS GUSTIN SA

Contactgegevens TRANSPORTS GUSTIN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORTS GUSTIN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORTS GUSTIN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 35,Rue De La Metallurgie 4530 Villers Le Bouillet, België

Telefoon (phone): 32.42 59 93 93 32.42 59 93 93

Fax (fax): 32.42 59 93 90 32.42 59 93 90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORTS GUSTIN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORTS GUSTIN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORTS GUSTIN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORTS GUSTIN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORTS GUSTIN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORTS GUSTIN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORTS GUSTIN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORTS GUSTIN SA
Products information TRANSPORTS GUSTIN SA

BTW identificatienummer (tax): BE08221588134
Ondernemingsnummer: 6830444335
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORTS GUSTIN SA
(Get full report from official database of BE for TRANSPORTS GUSTIN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORTS GUSTIN SA
Addition kinds of activities for TRANSPORTS GUSTIN SA

07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
33399902. Babbitt metaal (primair) | Babbitt metal (primary)
35999901. Luchtinlaat filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Air intake filters, internal combustion engine, except auto

Werken bij TRANSPORTS GUSTIN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORTS GUSTIN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORTS GUSTIN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORTS GUSTIN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Meestergast - Plaatser schrijnwerkerij (ZOERLE-PARWIJS)

    Regio: ZOERLE-PARWIJS

    Bedrijf: DRAULANS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Taken : Je staat in voor het plaatsen van houten binnen- en buitenschrijnwerk (ramen, deuren, poorten, trappen, binnendeuren, houtbekledingen, ...) en bent hierin leidinggevend en aansturend in het team van plaatsers Je kan goed samenwerken in teamverband met collega's. Je bent een vakman met oog voor kwaliteit en gaat nauwkeurig te werk. Je kan zelfstandig en proper werken en kan probleemoplossend denken. Je bent vlot in het gebruuik van verschillende machines. Je werkt voornamelijk op verplaatsing, maar je bent ook bereid om in te springen in het atelier indien nodig. Je vertrekt steeds vanuit de firma naar de klanten in de regio.

  • All-Round Administratief Bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Let's Work Industry Moeskroen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Moeskroen actief in leveren van bouwtoebehoren is Let's Work op zoek naar een Administratief bediende. Jou taken: - Preventiebeleid - Dagdagelijkse administratieve taken - Klachtenbehandeling - Aanvragen receptiebons - Vorderingsstaten opmaken en opvolgen - Credit control - Facturatie - Stockbeheer - Administratieve flow- en kostenoptimalisatie - Investering- en subsidie dossiers opmaken en opvolgen - Rapportenringen

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • STUDENT SEPTEMBER: Magazijnier M/V (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij op zoek naar extra studenten tijdens de maand september. Samen met de techniekers zal je de camionettes inventariseren. Je kijkt na of alle nodige stukken erin zitten en telt na. VG.943/buosa

  • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van TRANSPORTS GUSTIN SA in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORTS GUSTIN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORTS GUSTIN SA. Laat een reactie achter voor TRANSPORTS GUSTIN SA. TRANSPORTS GUSTIN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORTS GUSTIN SA. Leave a respond for TRANSPORTS GUSTIN SA. TRANSPORTS GUSTIN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORTS GUSTIN SA op de google maps. Adres en contacten TRANSPORTS GUSTIN SA
Location of TRANSPORTS GUSTIN SA on the google maps. Address and contacts of TRANSPORTS GUSTIN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORTS GUSTIN SA TRANSPORTS GUSTIN SA: DEXIA | RECHTBANK EERSTE AANLEG | LE PETITE LICORNE | DANIEL DE JAEGHER | Casterman Distribution

Other related companies as TRANSPORTS GUSTIN SA: DEXIA | RECHTBANK EERSTE AANLEG | LE PETITE LICORNE | DANIEL DE JAEGHER | Casterman Distribution

TRANSPORTS GUSTIN SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORTS GUSTIN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08221588134. Het bedrijf TRANSPORTS GUSTIN SA bevindt zich op het adres: 35,Rue De La Metallurgie 4530 Villers Le Bouillet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van TRANSPORTS GUSTIN SA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORTS GUSTIN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORTS GUSTIN SA, openstaande posities, locatie van TRANSPORTS GUSTIN SA op de kaart.

TRANSPORTS GUSTIN SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORTS GUSTIN SA, company assigned to the tax number BE08221588134. The company TRANSPORTS GUSTIN SA is located at the address: 35,Rue De La Metallurgie 4530 Villers Le Bouillet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of TRANSPORTS GUSTIN SA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORTS GUSTIN SA is not available. You also can look at reviews of TRANSPORTS GUSTIN SA, open positions, location of TRANSPORTS GUSTIN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORTS GUSTIN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORTS GUSTIN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORTS GUSTIN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORTS GUSTIN SA, employees, financial statistics.