THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV
Private companiesUnited States Postal Service • THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV

Contactgegevens THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waremgemstr 455 8540 Deerlijk, België

Telefoon (phone): 32.56 72 36 84 32.56 72 36 84

Fax (fax): 32.56 71 43 77 32.56 71 43 77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV
Products information THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV

BTW identificatienummer (tax): BE03827606201
Ondernemingsnummer: 1085144042
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV
(Get full report from official database of BE for THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV
Addition kinds of activities for THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV

5194. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
384105. Medische instrumenten en apparatuur, bloed- en botwerk | Medical instruments and equipment, blood and bone work
679499. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
35859902. Snowmaking machines | Snowmaking machinery
54210201. Voedsel- en vriezerplannen, vlees | Food and freezer plans, meat
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Finance Medewerker - dienstensector - Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een leergierige Finance Medewerker die enthousiast uitziet naar een project van enkele maanden in Kontich. Onze klant is actief binnen de dienstensector en gelegen in Kontich. Je komt terecht in een KMO bestaande uit ongeveer 15 medewerkers. Als Finance Medewerker sta je in voor volgende zaken: Je boekt aankoop- en verkoopfacturen alsook de banken Je verricht de betalingen Je biedt ondersteuning bij administratieve taken Je ziet payrollgegevens na Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV in sociale netwerken
Look for responds of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. Laat een reactie achter voor THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. Leave a respond for THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV. THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV op de google maps. Adres en contacten THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV
Location of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV on the google maps. Address and contacts of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV: P.B.M.-SYLPA sa | De Weerdt Wim | SYLVAIN DENDAUW | LEILLA | BART DE MOOR

Other related companies as THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV: P.B.M.-SYLPA sa | De Weerdt Wim | SYLVAIN DENDAUW | LEILLA | BART DE MOOR

THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03827606201. Het bedrijf THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV bevindt zich op het adres: Waremgemstr 455 8540 Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, openstaande posities, locatie van THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV op de kaart.

THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, company assigned to the tax number BE03827606201. The company THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV is located at the address: Waremgemstr 455 8540 Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV is not available. You also can look at reviews of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, open positions, location of THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THYS EUGENE EN ZONEN VERVOER NV, employees, financial statistics.