LUIK NATIE CV

Contactgegevens LUIK NATIE CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUIK NATIE CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUIK NATIE CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klein Zuidland 1 2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.35 41 76 70 32.35 41 76 70

Fax (fax): 32.35 41 79 49 32.35 41 79 49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUIK NATIE CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUIK NATIE CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUIK NATIE CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUIK NATIE CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUIK NATIE CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUIK NATIE CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUIK NATIE CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUIK NATIE CV
Products information LUIK NATIE CV

BTW identificatienummer (tax): BE07275390625
Ondernemingsnummer: 3022308349
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Transportation of goods by road - international^^Road transport by container

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUIK NATIE CV
(Get full report from official database of BE for LUIK NATIE CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUIK NATIE CV
Addition kinds of activities for LUIK NATIE CV

804999. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec
36489905. Miners 'lampen | Miners' lamps
39990701. Kunstmatige bloemstukken | Artificial flower arrangements
47890401. Reinigen van rail ballast | Cleaning railroad ballast
62110103. Dealers, beveiliging | Dealers, security

Werken bij LUIK NATIE CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUIK NATIE CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUIK NATIE CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUIK NATIE CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakker (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Everberg, 22 uur per week (EVERBERG)

    Regio: EVERBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 22 uren per week, te presteren in 5 dagen (liefst elke voormiddag), voor een gastgezin wonende te Everberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Jobstudent tuinbouw (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een tuinbouwbedrijf te Veldegem zijn we op zoek naar een jobstudent om mee te helpen eind augustus en september. Takenpakket: U gaat mee op baan en helpt mee met o.a. vegen, groenafval in zakken doen,...

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Schoonmaker-ster laboruimtes (37u/w) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van de laboratoria bij onze klant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: Reinigen van en opnieuw klaarzetten/aanvullen van laboratorium-glaswerk, staalbommen en andere recipiënten. Staalnamen en staalnamerecipiënten Iedere maandag en donderdag de staalwagen tanken Plaatsen en afhalen van de luchtmonitoring Bevoorrading van labomateriaal Periodiek uitvoeren van veiligheidscontroles Koerierdienst: vervoeren van labostalen • Werkuren: van maandag tem vrijdag 14u - 22u of 22u - 6u (37u/week)

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van LUIK NATIE CV in sociale netwerken
Look for responds of LUIK NATIE CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUIK NATIE CV. Laat een reactie achter voor LUIK NATIE CV. LUIK NATIE CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUIK NATIE CV. Leave a respond for LUIK NATIE CV. LUIK NATIE CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUIK NATIE CV op de google maps. Adres en contacten LUIK NATIE CV
Location of LUIK NATIE CV on the google maps. Address and contacts of LUIK NATIE CV

Andere gerelateerde bedrijven als come LUIK NATIE CV LUIK NATIE CV: ALFONS HELDENBERGH | Gérard J | MULTIFORM | JEANSLAND | STUDIO PP

Other related companies as LUIK NATIE CV: ALFONS HELDENBERGH | Gérard J | MULTIFORM | JEANSLAND | STUDIO PP

LUIK NATIE CV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUIK NATIE CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275390625. Het bedrijf LUIK NATIE CV bevindt zich op het adres: Klein Zuidland 1 2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international^^Road transport by container.
De hoofdactiviteit van LUIK NATIE CV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUIK NATIE CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUIK NATIE CV, openstaande posities, locatie van LUIK NATIE CV op de kaart.

LUIK NATIE CV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUIK NATIE CV, company assigned to the tax number BE07275390625. The company LUIK NATIE CV is located at the address: Klein Zuidland 1 2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international^^Road transport by container.
The main activity of LUIK NATIE CV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUIK NATIE CV is not available. You also can look at reviews of LUIK NATIE CV, open positions, location of LUIK NATIE CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUIK NATIE CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUIK NATIE CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUIK NATIE CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUIK NATIE CV, employees, financial statistics.