LAMBORELLE & CIE BVBA

Contactgegevens LAMBORELLE & CIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBORELLE & CIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBORELLE & CIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 19,Putten 9940 Schleidinge, België

Telefoon (phone): 32.93 57 50 52 32.93 57 50 52

Fax (fax): 32.93 57 58 19 32.93 57 58 19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBORELLE & CIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBORELLE & CIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBORELLE & CIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBORELLE & CIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBORELLE & CIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBORELLE & CIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBORELLE & CIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBORELLE & CIE BVBA
Products information LAMBORELLE & CIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06669769287
Ondernemingsnummer: 2674865722
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Transportation of goods by road - international

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBORELLE & CIE BVBA
(Get full report from official database of BE for LAMBORELLE & CIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBORELLE & CIE BVBA
Addition kinds of activities for LAMBORELLE & CIE BVBA

206700. Kauwgom | Chewing gum
335502. Aluminium staaf en bar | Aluminum rod and bar
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
54519900. Zuivelproducten winkels, nec | Dairy products stores, nec
57190101. Aluminumware | Aluminumware
62119901. Hypotheken, kopen en verkopen | Mortgages, buying and selling
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij LAMBORELLE & CIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBORELLE & CIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBORELLE & CIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBORELLE & CIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Studentenjob

    U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van LAMBORELLE & CIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of LAMBORELLE & CIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBORELLE & CIE BVBA. Laat een reactie achter voor LAMBORELLE & CIE BVBA. LAMBORELLE & CIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBORELLE & CIE BVBA. Leave a respond for LAMBORELLE & CIE BVBA. LAMBORELLE & CIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBORELLE & CIE BVBA op de google maps. Adres en contacten LAMBORELLE & CIE BVBA
Location of LAMBORELLE & CIE BVBA on the google maps. Address and contacts of LAMBORELLE & CIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBORELLE & CIE BVBA LAMBORELLE & CIE BVBA: Van Parijs Algemene Bouwonderneming | BOULANG.DENEUBOURG-BAUDET | ERIC DESSIN | Fontaine G | Toekomst (De)

Other related companies as LAMBORELLE & CIE BVBA: Van Parijs Algemene Bouwonderneming | BOULANG.DENEUBOURG-BAUDET | ERIC DESSIN | Fontaine G | Toekomst (De)

LAMBORELLE & CIE BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBORELLE & CIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06669769287. Het bedrijf LAMBORELLE & CIE BVBA bevindt zich op het adres: 19,Putten 9940 Schleidinge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Transportation of goods by road - international.
De hoofdactiviteit van LAMBORELLE & CIE BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBORELLE & CIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBORELLE & CIE BVBA, openstaande posities, locatie van LAMBORELLE & CIE BVBA op de kaart.

LAMBORELLE & CIE BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBORELLE & CIE BVBA, company assigned to the tax number BE06669769287. The company LAMBORELLE & CIE BVBA is located at the address: 19,Putten 9940 Schleidinge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Transportation of goods by road - international.
The main activity of LAMBORELLE & CIE BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBORELLE & CIE BVBA is not available. You also can look at reviews of LAMBORELLE & CIE BVBA, open positions, location of LAMBORELLE & CIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBORELLE & CIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBORELLE & CIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBORELLE & CIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBORELLE & CIE BVBA, employees, financial statistics.