DELCATRANSPORT BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • DELCATRANSPORT BVBA

Contactgegevens DELCATRANSPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCATRANSPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCATRANSPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 15,Azalealaan 8890 Moorslede, België

Telefoon (phone): 32.56 43 15 10 32.56 43 15 10

Fax (fax): 32.56 42 19 38 32.56 42 19 38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCATRANSPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCATRANSPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCATRANSPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCATRANSPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCATRANSPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCATRANSPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCATRANSPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCATRANSPORT BVBA
Products information DELCATRANSPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07909851074
Ondernemingsnummer: 4243438720
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Road transport

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCATRANSPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for DELCATRANSPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCATRANSPORT BVBA
Addition kinds of activities for DELCATRANSPORT BVBA

356100. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
24990900. Voedselverwerking en verwerking van producten, hout | Food handling and processing products, wood
35790108. Portemeters | Postage meters
50120403. motorfietsen | Motorcycles

Werken bij DELCATRANSPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCATRANSPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCATRANSPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCATRANSPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen of in de vaste nacht. Het gaat hier om een tijdelijk opdracht van een aantal weken. Als je bereid bent om in 2 ploegen te werken en je kan fysiek zwaar werk aan, dan is dit misschien een leuke job voor jou!

  • Plooibankbedienaar (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plooibankbedienaar sta je in voor het instellen en bedienen van de CNC plooibank en dit aan de hand van een plan. Het programmeren van de machine behoort niet tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Magazijnier (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Ninove zijn we op zoek naar een magazijnier die in zal staan voor volgende taken: - Ontvangen goederen + stockeren - Controle van de goederen - Opvolgen van de goederenflow tussen de verschillende stockageplaatsen - Inkomende en Uitgaande orders verwerken - Magazijn mee proper houden Voltijds van maandag tot vrijdag, daguren

  • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van DELCATRANSPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DELCATRANSPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCATRANSPORT BVBA. Laat een reactie achter voor DELCATRANSPORT BVBA. DELCATRANSPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCATRANSPORT BVBA. Leave a respond for DELCATRANSPORT BVBA. DELCATRANSPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCATRANSPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten DELCATRANSPORT BVBA
Location of DELCATRANSPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of DELCATRANSPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCATRANSPORT BVBA DELCATRANSPORT BVBA: EVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENCY | Laureys A | ERRES | HOUTWYK | IMMOLUX

Other related companies as DELCATRANSPORT BVBA: EVERGREEN BELGIUM SHIPPING AGENCY | Laureys A | ERRES | HOUTWYK | IMMOLUX

DELCATRANSPORT BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCATRANSPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07909851074. Het bedrijf DELCATRANSPORT BVBA bevindt zich op het adres: 15,Azalealaan 8890 Moorslede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Road transport.
De hoofdactiviteit van DELCATRANSPORT BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCATRANSPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCATRANSPORT BVBA, openstaande posities, locatie van DELCATRANSPORT BVBA op de kaart.

DELCATRANSPORT BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELCATRANSPORT BVBA, company assigned to the tax number BE07909851074. The company DELCATRANSPORT BVBA is located at the address: 15,Azalealaan 8890 Moorslede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Road transport.
The main activity of DELCATRANSPORT BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCATRANSPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of DELCATRANSPORT BVBA, open positions, location of DELCATRANSPORT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCATRANSPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCATRANSPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCATRANSPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCATRANSPORT BVBA, employees, financial statistics.