ALCO TRANSPORT NV

Contactgegevens ALCO TRANSPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALCO TRANSPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALCO TRANSPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oeverstr 8 9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): 32.93 48 21 75 32.93 48 21 75

Fax (fax): 32.93 49 06 21 32.93 49 06 21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALCO TRANSPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALCO TRANSPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALCO TRANSPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALCO TRANSPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALCO TRANSPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALCO TRANSPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALCO TRANSPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALCO TRANSPORT NV
Products information ALCO TRANSPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE02450469970
Ondernemingsnummer: 2478759765
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Road transport - logistical services

Product categorie (product category): Road transport; Transport services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALCO TRANSPORT NV
(Get full report from official database of BE for ALCO TRANSPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALCO TRANSPORT NV
Addition kinds of activities for ALCO TRANSPORT NV

20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
28210209. Polyoxymethyleenharsen | Polyoxymethylene resins
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
51220103. parfums | Perfumes
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services

Werken bij ALCO TRANSPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALCO TRANSPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALCO TRANSPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALCO TRANSPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPAKKER- SLITTER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat aan de versnijdingsmachine en zorgt er voor dat alles vlot verloopt. Je stelt de machines in en verpakt de versneden stukken.

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DC - HESTIA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je geniet van een afwisselende job en staat de gezinnen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken. Door jouw hulp word je voor het gastgezin onmisbaar. Hestia stelt jou aan het gezin voor en zorgt voor een stabiele werkomgeving en een duidelijke communicatie. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar.

  • Huishoudhulp Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van ALCO TRANSPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of ALCO TRANSPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALCO TRANSPORT NV. Laat een reactie achter voor ALCO TRANSPORT NV. ALCO TRANSPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALCO TRANSPORT NV. Leave a respond for ALCO TRANSPORT NV. ALCO TRANSPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALCO TRANSPORT NV op de google maps. Adres en contacten ALCO TRANSPORT NV
Location of ALCO TRANSPORT NV on the google maps. Address and contacts of ALCO TRANSPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALCO TRANSPORT NV ALCO TRANSPORT NV: Prashant Kothari | BUREAU REYNTJENS | HUIS CARLON | Mubea Systeme GMBH | MAISON DES PLANTES

Other related companies as ALCO TRANSPORT NV: Prashant Kothari | BUREAU REYNTJENS | HUIS CARLON | Mubea Systeme GMBH | MAISON DES PLANTES

ALCO TRANSPORT NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALCO TRANSPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02450469970. Het bedrijf ALCO TRANSPORT NV bevindt zich op het adres: Oeverstr 8 9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Road transport; Transport services. Lijst met producten zijn Road transport - logistical services.
De hoofdactiviteit van ALCO TRANSPORT NV is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALCO TRANSPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALCO TRANSPORT NV, openstaande posities, locatie van ALCO TRANSPORT NV op de kaart.

ALCO TRANSPORT NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALCO TRANSPORT NV, company assigned to the tax number BE02450469970. The company ALCO TRANSPORT NV is located at the address: Oeverstr 8 9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Road transport; Transport services. List of products are Road transport - logistical services.
The main activity of ALCO TRANSPORT NV is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALCO TRANSPORT NV is not available. You also can look at reviews of ALCO TRANSPORT NV, open positions, location of ALCO TRANSPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALCO TRANSPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALCO TRANSPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALCO TRANSPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALCO TRANSPORT NV, employees, financial statistics.